OTS: Kaufland pomáha Slovenskému Červenému krížu

TASR, 21. februára 2013 17:32

Bratislava 21. februára (TASR-OTS) - Spoločnosť Kaufland je už niekoľko rokov partnerom Slovenského Červeného kríža a pravidelne podporuje kampane a projekty tejto humanitnej organizácie, či pomáha počas povodní.

V uplynulých dňoch odovzdali predstavitelia spoločnosti Kaufland symbolický šek v hodnote 3300 € na nákup stanu, ktorý Slovenskému červenému krížu umožní ľuďom pomáhať na kvalitatívne vyššej úrovni, t. j. uskutočňovať mobilné odbery krvi, prípadne prezentáciu svojej činnosti, či praktické ukážky prvej pomoci.

Okrem toho sme začiatkom tohto roka podporili celoslovenskú kampaň s názvom Valentínska kvapka krvi 2013, ktorá je druhou najväčšou kampaňou organizovanou Slovenským Červeným krížom v spolupráci s Národnou transfúznou službou SR a hematologicko-transfúziologickými oddeleniami nemocníc. Jej cieľom je šíriť myšlienku darcovstva krvi, najmä výchovou k darcovstvu krvi.

Kontakt - tlačové informácie a hovorca: hovorca@kaufland.sk

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lt jk

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring