OTS: Kavalan sa vracia na Whisky Live Paris ...

TASR, 12. októbra 2023 10:31

OTS: Kavalan sa vracia na Whisky Live Paris prezentujúc exkluzívne whisky pre francúzsky trh

Tchaj-Pej 12. októbra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Popredný taiwanský výrobca whisky s potešením oznamuje svoju pokračujúcu účasť na tohtoročnom veľtrhu Whisky Live Paris (21. - 23. októbra) po tom, ako sa po ročnej absencii spôsobenej pandémiou vrátila v 2021.

Hostia budú mať tento rok v stánku exkluzívnu príležitosť ochutnať whisky špeciálne vybrané pre náročný francúzsky trh:

KAVALAN 8-ročná 2015 slad údený na rašeline R150409037A

KAVALAN 6-ročná 2017 sud Oloroso Sherry S170426032C

KAVALAN 7-ročná 2016 Vinho Barrique W160809071C

KAVALAN 9-ročná 2014 Portský sud O140311050A

Pani Aurora Chang, regionálna riaditeľka spoločnosti Kavalan, vyjadrila nadšenie z oživenia francúzskeho trhu v súvislosti s návratom spoločenských stretnutí a aktivít na trhu.

„Počas celej pandémie Kavalan strategicky zvyšoval predaj pomocou koktailov, ako je napríklad séria Kavalan Distillery Select. Okrem toho prémiová sudová ostrá whisky Solist riešila problémy s dodávkami na japonskom trhu s whisky. Keďže sa blížime k záverečným fázam s naším tretím skladom s dozrievajúcou whisky, ktorý odráža naše odhodlanie v oblasti kvality a expanzie, spoločnosť Kavalan je pripravená a optimisticky reaguje na rastúce globálne požiadavky." Tento rok je stánok Kavalan vybavený podmanivým centrálnym prvkom, ktorý stelesňuje osobitý charakter značky a je doplnený žiarivými ružovými orchideami. Stena z latiek inšpirovaná tajvanskými oknami spojená so sviežou zelenou strechou, ktorá odráža prírodné krásy regiónu Yilan, doplnená exkluzívnou drevostavbou symbolizujú kvalitu dubových sudov Kavalan.

Pán Didier Ghorbanzadeh, globálny ambasador spoločnosti La Maison du Whisky (LMDW), európskeho distribútora spoločnosti Kavalan, potvrdzuje, že Kavalan nešetrí úsilím pri výrobe single malt whisky svetovej triedy, ktorá sa suverénne vyrovná najznámejším liehovarníckym závodom.

„Keď sa s whisky Kavalan stretávate po prvýkrát, prekvapujúca zrelosť, napriek jej mladosti, sa pripisuje jedinečným tropickým podmienkam zrenia na Taiwane. Táto výrazná vlastnosť ho odlišuje od jednosladových whisky, ktoré už v Európe distribuujeme."

Didier zdôraznil, že Európania sú prekvapení intenzitou, hĺbkou a živou ovocnou chuťou, ktorú možno nájsť u produktov Kavalan. „Zatiaľ čo rôzne vplyvy dubového dreva (sherry, víno atď.) sú krásne vyjadrené intenzívnymi vôňami, Kavalan sa vyznačuje výbušnou chuťou tropického ovocia v strednej časti chuti a v závere, pričom ponúka osviežujúcu čistotu, ktorá vyvažuje vplyv dubového dreva."

LMDW sa snaží posilniť prítomnosť značky Kavalan priamo na mieste prostredníctvom ochutnávok a majstrovských kurzov na podujatiach, ako sú Whisky Live Paris, The Whisky Show London a The Whisky Show Budapest, a predstavuje tak jedinečnú taiwanskú whisky širokému svetovému publiku.

Ocenenia pre 5 prezentovaných whisky:

• Solist ex-Bourbon - SFWSC Double Gold a najlepšia v triede Ostatné single malt, BTI Gold (94 bodov), TWSC Gold a WWM Gold

• Solist Oloroso Sherry - SFWSC Double Gold, BTI Gold (95 bodov) a TWSC Superior Gold

• Solist Vinho - SFWSC Double Gold, BTI Gold (92 bodov) a TWSC Gold

• Solist Peated Malt - TWSC Superior a Superior Gold

• Solist Port - WWA Víťaz kategórie Najlepší taiwanský jedno-sudový single malt, SFWSC Gold, BTI Gold (93 bodov), TWSC Gold, WWM Gold a IWC Gold (96,95 bodov)

Niečo o liehovare Kavalan

Liehovar Kavalan v okrese Yilan je priekopníkom umenia výroby single malt whisky na Taiwane od roku 2005. Naša whisky zrejúca pri intenzívnej vlhkosti a horúčave pochádza z vôd roztopeného snehu pohoria Snow Mountain a je obohatená o morský a horský vánok. To všetko sa spája a vytvára charakteristickú krémovosť Kavalanu. Náš liehovar, ktorý prevzal starý názov okresu Yilan, sa opiera o približne 40 rokov výroby nápojov pod materskou spoločnosťou King Car Group. Získali sme viac ako 790 zlatých ocenení alebo vyšších cien z najkonkurenčnejších súťaží v odvetví. Navštívte lokalitu www.kavalanwhisky.com

Niečo o spoločnosti La Maison du Whisky

Spoločnosť La Maison du Whisky bola založená v roku 1956 a z obyčajného maloobchodného predajcu sa stala globálnym distribútorom whisky a liehovín. So svojou dcérskou spoločnosťou v Singapure a spoločným podnikom LM&V zastupuje viac ako 250 značiek od whisky po tequilu. Ponúkajú rozsiahlu kolekciu viac ako 4 000 produktov online a v kamenných predajniach. Medzi ich projekty patrí aj Fine Spirits Auction pre zberateľov a The Avant Gardist (TAG), ktorý upozorňuje na inovatívne značky. Sú odhodlaní rozširovať svoje znalosti v odbore, poskytujú školenia, organizujú podujatie Whisky Live Paris a od roku 2004 uverejňujú informačné zdroje, ako napríklad Whisky Magazine.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2240364/Taiwan_s_premier_whisky_brand_unveils_unique_expressions__inspired_booth_designs__and_shares_its_opt.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring