OTS: Keek pridáva k platforme svojej sociálnej siete pre videá možnosť ...

TASR, 17. mája 2013 14:45

Keek pridáva k platforme svojej sociálnej siete pre videá možnosť odosielania súkromných video správ

-- NOVÁ FUNKCIA UMOŽŇUJE POUŽÍVATEĽOM SKUPINOVÝ CHAT S AŽ 36 OSOBAMI V REÁLNOM ČASE

TORONTO, 17. mája 2013 /PRNewswire/ -- Keek, popredná mobile social video network, dnes oznámila, že ku svojej sociálnej platforme pre videá pridala novú funkciu odosielania súkromných správ. Používatelia siete Keek teraz môžu okamžite chatovať prostredníctvom videa alebo textu s až 36 ľuďmi naraz.

(Foto: http://photos.prnewswire.com/prnh/20130517/NY13961)

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20130117/NY44000LOGO-b)

Táto nová verzia je v súčasnosti dostupná na najnovšej verzii sociálnej siete Keek iPhone app a keek.com. Súkromné správy prostredníctvom siete Keek sa môžu zasielať na celom svete zadarmo. Používatelia môžu pridávať kontakty do svojich súkromných konverzácií pomocou SMS, e-mailu alebo iných sietí, vidieť stav online, posielať správy používateľom v režime offline a ďalšie. Ľudia sa teraz môžu deliť o "keeky" súkromne aj s inými používateľmi alebo skupinami používateľov siete Keek.

"Komunita Keek má novú vzrušujúcu možnosť byť vo vzájomnom spojení," hovorí Isaac Raichyk, zakladateľ a generálny riaditeľ spoločnosti Keek. "Okrem verejného zdieľania "keekov" môžu teraz používatelia súkromne zostať v kontakte so svojou rodinou a priateľmi."

Nová funkcia Private Messages siete Keek využíva patentovanú technológiu vyvinutú interne spoločnosťou Keek. Tento pokročilý systém dosahuje v porovnaní s podobnými službami nové úrovne rýchlosti a podporuje nebývalý počet používateľov, ktorí spolu chatujú na mobilnom zariadení.

Táto tlačová správa o funkcii Private Messages siete Keek prichádza počas prosperujúceho obdobia tejto sociálnej siete pre videá. Za posledných 30 dní bola Keek aplikáciou číslo 1 v rámci zdieľania sociálnych sietí v 30 krajinách. Na sieť Keek sa denne pripája viac ako 250 000 ľudí. V apríli sa na sieti Keek vykonalo 3,5 miliardy zobrazení stránok. Používatelia zverejnili viac ako 5 miliónov "keekov" a pozreli si viac ako 600 miliónov videí.

Ak sa chcete dozvedieť viac o funkcii Private Message“ od vývojára Keek, navštívte internetové stránky www.keek.com/about.

O spoločnosti Keek

Keek je jedna z najrýchlejšie rastúcich platforiem sociálnych sietí. Platforma Keek umožňuje používateľom vytvárať 36-sekundové videá (tzv. „keeks“) a deliť sa o ne s ostatnými na celom svete. Keek sa jednoducho používa, je mimoriadne rýchla a na 100 % zadarmo. Táto aplikácia je dostupná na internetových stránkach App Store, Google

Play a BlackBerry World.

www.keek.com

Kontakt pre médiá:

Miranda McCurlie

O: +1-416-782-0200 kl. 252

M: +1-416-566-8919

E-mail: press@keek.com     UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.  

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring