OTS: Keek uvádza aplikáciu Social Video pre BlackBerry

TASR, 11. marca 2013 9:31

OTS: Keek uvádza aplikáciu Social Video pre BlackBerry

POPULÁRNA MOBILNÁ APLIKÁCIA JE TERAZ K DISPOZÍCII NA PLATFORME BLACKBERRY 10

Toronto 11. marca (TASR-OTS)(PRNewswire) - Keek, popredná mobilná sociálna sieť pre videá, oznamuje vydanie svojej aplikácie pre BlackBerry. Táto nová aplikácia od vývojára Keek je k dispozícii na prevzatie na adrese BlackBerry World a podporuje inteligentné mobilné telefóny ("smartfóny") využívajúce platformu BlackBerry 10. (Foto: http://photos.prnewswire.com/prnh/20130307/NY73422 ) (Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20130117/NY44000LOGO-b)

Keek zažíva s viac ako 200 000 používateľmi za deň prudký rast po celom svete a trvalo sa hodnotí ako jedna zo špičkových aplikácií pre sociálne siete pre iPhone a Android.

Nová aplikácia od spoločnosti Keek poskytuje používateľom BlackBerry možnosť užívať si zábavu. Budú schopní rýchlo vytvárať a deliť sa o videá, komunikovať so svojimi priateľmi a ďalšie.

Platforma Keek je najnavštevovanejšia komunita so sociálnymi videami s viac ako 140 mil. návštevníkov, ktorí si za uplynulých 30 dní prezreli 2,5 miliardy stránok a prehrali viac ako 500 mil. videí.

"Od nedávneho spustenia platformy BlackBerry 10 sme dostali veľa žiadostí o verziu BlackBerry," hovorí Isaac Raichyk, zakladateľ a generálny riaditeľ spoločnosti Keek. "Sme veľmi radi, že môžeme ponúknuť zážitky s platformou Keek úplne novému publiku."

Ďalšie informácie o spoločnosti Keek nájdete na adrese

http://www.keek.com/about.

O spoločnosti Keek

Keek je súkromná platforma pre sociálne siete, ktorá umožňuje používateľom vytvárať 36-sekundové videá (tzv. "keeks") pomocou webovej kamery a zariadení iPhone, Android a BlackBerry 10 a podeliť sa o ne s ostatnými po celom svete. Používatelia sledujú, odoberajú a reagujú na videá buď prostredníctvom textových komentárov alebo odpovedí vo forme videí (tzv. "keekbacks").

Platforma Keek sa jednoducho používa, je mimoriadne rýchla a na 100 % zadarmo. Aplikácia je k dispozícii na adresách App Store, Google Play a BlackBerry World.

http://www.keek.com

Kontakt pre médiá:

Miranda McCurlie

O: 1.416.782.0200 kl. 252

M: 1.416.566.8919

E-mail: press@keek.com

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring