OTS: Keek uvádza na trh aplikáciu na zdieľanie videa na Windows Phone 8

TASR, 2. júla 2013 11:05

OTS: Keek uvádza na trh aplikáciu na zdieľanie videa na Windows Phone 8 Expanziou na rôzne platformy má spoločnosť Keek čoraz viac priaznivcov

Toronto 27. júna (TASR-OTS)(PRNewswire) - Spoločnosť Keek dnes oznámila, že na trh uviedla svoju aplikáciu pre mobilnú platformu spoločnosti Microsoft. Tí, ktorí netrpezlivo očakávali novú aplikáciu Keek on Windows 8, už môžu vytvárať a zdieľať videá po celom svete na obľúbenej sociálnej video sieti.

Spoločnosť Keek je prvou oficiálnou aplikáciou na zdieľanie videa na doméne Windows Phone Store. Používatelia môžu vďaka tejto aplikácii využívať veľa rovnakých funkcií ako pri systémoch iOS, Android a BlackBerry, avšak táto verzia im ponúka zážitok, ktorý je pre Windows Mobile OS jedinečný.

"Dostali sme veľa žiadostí o podporu zariadení Windows Phone," vraví Isaac Raichyk, zakladateľ a generálny riaditeľ spoločnosti Keek. "Sme veľmi radi, že môžeme priniesť zážitok z aplikácie Keek aj novým klientom."

Keek sa po zavedení na rôznych platformách šíri geometrickým radom. Zavedením aplikácie Keek na Windows Phone 8 sa umožní prístup úplne novej komunite zákazníkov, ktorí rozšíria súčasnú sieť už o viac ako 50 miliónov používateľov. Za posledných 6 mesiacov bola aplikácia Keek sociálnou sieťou číslo jeden v 70 krajinách. V máji mala táto sociálna sieť viac ako 186 miliónov návštev, pričom jej stránky videlo viac ako 3,5 miliardy ľudí, ktorí sledovali viac ako 632 miliónov videí.

Aplikáciu Keek si teraz môžete stiahnuť vo Windows Phone Store. Ďalšie informácie o spoločnosti Keek nájdete na stránke http://www.keek.com/about.

O spoločnosti Keek

Spoločnosť Keek je novým typom sociálnej siete, ktorá umožňuje používateľom nahrávať 36-sekundové videá (tzv. keeks) a okamžite ich zdieľať s ostatnými po celom svete. Je dostupná pre systémy Android, iPhone, BlackBerry, Windows Phone 8 a počítače. Sociálna sieť spoločnosti Keek sa ľahko ovláda, je mimoriadne rýchla a 100 % zadarmo. Aplikácia je k dispozícii na stiahnutie v obchodoch App Store, Google Play, BlackBerry World a teraz aj vo Windows Phone Store.

Kontakt: Miranda McCurlie O: 1.416.782.0200 klapka 252 M: 1.416.566.8919 E-mail: press@keek.com

UPOZORNENIE:

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lk gl

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring