OTS: KEENON Robotics predstavuje na veľtrhu HostMilano najmodernejší rad ...

TASR, 13. októbra 2023 15:00

OTS: KEENON Robotics predstavuje na veľtrhu HostMilano najmodernejší rad nových produktov v Európe so špičkovými technologickými vychytávkami

MILÁNO 13. októbra(TASR/OTS) - /PRNewswire/ - KEENON Robotics, svetový priekopník v oblasti komerčnej servisnej robotiky, predstavuje štyri nové inovatívne produkty DINERBOT T10, DINERBOT T9 Pro, DINERBOT T3 a KLEENBOT C30 v Európe na veľtrhu HostMilano („HOST") v Taliansku, ktorý sa koná od 13. do 17. októbra. Uvedenie výrobku na trh je významným míľnikom pre novú značku, ktorá už na európskom trhu zaznamenala výrazný pokrok.

Veľtrh HOST je uznávaným podujatím v odvetví hotelierstva, ktoré slúži ako globálna platforma pre lídrov a inovátorov v tomto odvetví, aby predstavili najnovšie pokroky a trendy. V stánku číslo A63 B66, pavilón 11P predstavuje KEENON počas celého podujatia svoje špičkové robotické riešenia na európskom trhu prostredníctvom dní otvorených dverí pre médiá. Prvý deň spoločnosť organizovala online živé vysielanie ukážok produktov pre verejnosť a 16. októbra sa uskutoční stretnutie partnerov na exkluzívnom prípitku.

Roboty KEENON sú vybavené samostatne vyvinutým, plne autonómnym systémom určovania polohy a navigácie spolu s vysoko citlivým vnímaním a technológiami vyhýbania sa prekážkam, ako aj funkciou automatického nabíjania, ktoré sa dokážu ľahko prispôsobiť zložitým scenárom reálneho použitia a poskytovať bezpečné, spoľahlivé a efektívne služby. Po prvý krát boli predstavené nasledovné produkty:

DINERBOT T10: Obsahuje pokročilú syntézu senzorov, inovatívnu pohyblivú hlavu s prispôsobiteľným príslušenstvom, jedinečnú multimodálnu interakciu prostredníctvom hlasu, dotyku a zraku a veľký 23,8-palcový displej na zobrazovanie reklám.

DINERBOT T9 Pro: Efektívny doručovací robot typu „uchop a choď" navrhnutý pre bežné stolovanie, ktorý umožňuje bezproblémový prechod služieb vyzdvihovania jedla zákazníkmi od čašníkov.

DINERBOT T3: Prispôsobený pre súkromné jedálne, uspokojuje dopyt po spoľahlivých robotizovaných dodávkach na veľké vzdialenosti a zvýšené požiadavky na súkromie. KLEENBOT C30: Značí vstup spoločnosti KEENON na trh čistiacich robotov. Ponúka profesionálne upratovanie, prenosnosť, svižnosť a možnosti správy vužitím cloudu.

Pri diskusii o stratégii rastu spoločnosti počas podujatia pán Jim Huang, generálny riaditeľ pre oblasť EMEA v rámci KEENON Robotics, povedal: „Od roku 2022 sme v regióne založili dve dcérske spoločnosti, ktoré ponúkajú lokalizované služby na kľúčových trhoch a vytvárajú miestne obchodné partnerstvá. V uplynulom roku sme zaznamenali pozoruhodný rast na trhu v Európe a Blízkom východe a získali sme široké uznanie od našich partnerov. Úspechy spoločnosti KEENONvyzdvihla aj nedávna správa IDC, v ktorej sa uvádza, že spoločnosť dosiahla podiel na trhu 60,4 % v čínskom gastronomickom sektore."

V budúcnosti sa KEENON Robotics zaväzuje k ďalšiemu rastu prostredníctvom kultivácie miestnych trhov v regióne EMEA, vývoja inovatívnych technológií, podpory partnerstiev a využívania inteligentných technológií na lepšie poskytovanie služieb rastúcemu počtu zákazníkov s rôznymi potrebami.

Ďalšie informácie a otázky pre tlač získate na adrese global@keenon.com

O spoločnosti KEENON Robotics

KEENON Robotics, celosvetový líder v oblasti komerčných servisných robotov a riešení, je na čele trhu s pokročilými servisnými robotmi od roku 2010, pričom obsluhuje rôzne odvetvia vo viac ako 60 krajinách a regiónoch a 600 mestách po celom svete. Spoločnosť využíva najmodernejšie technológie v oblasti robotiky a cloud computingu. Spoločnosť, ktorej dôverujú podniky po celom svete, sa zaviazala vytvárať hodnoty, podporovať inovácie a prispievať k rastu odvetvia.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2246584/KEENON_x_HOST_Milano_x_New_Products.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring