OTS: Kehua postupuje vyššie: V roku 2022 si zabezpečila ...

TASR, 24. októbra 2023 10:05

OTS: Kehua postupuje vyššie: V roku 2022 si zabezpečila 4. miesto v celosvetovom rebríčku ako dodávateľ systémov PCS

Xiamen 24. októbra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - V nedávno zverejnenej správe S&P Global Commodity Insights sa spoločnosť Xiamen Kehua Digital Energy Tech CO., Ltd (ďalej len Kehua), popredný výrobca fotovoltických meničov a riešení na skladovanie energie, umiestnila na základe dodávok v roku 2022 na štvrtom mieste medzi dodávateľmi meničov na ukladanie energie (PCS). Pre spoločnosť Kehua ide o významný úspech, ktorý dokazuje jej odborné znalosti a schopnosti v oblasti obnoviteľných zdrojov energie a rastúcu dôveru zákazníkov na celom svete.

Odvetvie skladovania energie v posledných rokoch zaznamenalo nevídaný rozmach. Všade sa stretávame s problémami ako neistota systémov skladovania energie, neistota podpory siete a nezrovnalosti spôsobené rýchlou iteráciou technológie. Po 35 rokoch špičkových technológií v odvetví výkonovej elektroniky dokáže spoločnosť Kehua poskytnúť vysoko efektívne kompletné a spoľahlivé riešenia PV+ESS, ktoré oslovujú problémové oblasti tohto odvetvia. Dá sa to vďaka stabilnej výrobnej kapacite štyroch výrobných základní Kehua rozprestierajúcich sa na takmer 320 000 metroch štvorcových a úspešnému výskumu a vývoju spoločnosti s viac ako 2 000 inžiniermi, čo v konečnom dôsledku predstavuje ideálnu voľbu pre zákazníkov, ktorí chcú investovať do riešení obnoviteľnej energie.

V súlade s konzistentnou filozofiou dizajnu S „Safe, Smart, Simple" (bezpečné, inteligentné, jednoduché) pokrývajú produkty PV a ESS spoločnosti Kehua širokú škálu scenárov pre rezidenčné a úžitkové aplikácie ako aj v komerčnej a priemyselnej oblasti. Tieto riešenia sa uplatnili a získali uznanie na celom svete.

-Pokiaľ ide o scenáre v oblasti bývania, systém ESS radu iStoragE all-in-one spoločnosti Kehua disponuje nielen špičkovou technológiou a spoľahlivou kvalitou, ale teší sa aj vynikajúcej spokojnosti zákazníkov, pričom získal ocenenie iF Design 2023 a figuroval ako finalista pri medzinárodnom oceňovaní za dokonalý dizajn IDEA (International Design Excellence Awards) pre rok 2022 za mimoriadne vydarený vonkajší dizajn.

-Inteligentný obchodno-priemyselný systém ESS S-EStore využíva konštrukciu s vysokou energetickou hustotou, ktorá zabezpečuje optimálny LCOS počas celého životného cyklu a zlepšuje efektívnosť a udržateľnosť investícií.

-Riešenia v úžitkovom meradle, typické pre systém S-EStation, zjednodušujú inštaláciu a proces O&M, umožňujú kratšie konštrukčné cykly a nižšie celkové náklady, čím podporujú kvalitný sociálno-ekonomický rozvoj.

Vďaka svojej nevídanej výkonnosti a nasadeniu na ceste k dokonalosti je spoločnosť Kehua plne pripravená naplno využiť svoje technologické výhody a náskok na trhu s cieľom naďalej využívať flexibilnú regulačnú schopnosť systému skladovania energie a pomôcť bezpečnému a udržateľnému rozvoju odvetvia skladovania energie.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2254174/iStoragE_series_all_in_one_residential_ESS.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2254175/The_First_100MW_Scale_Liquid_Cooling_Energy_Storage_Project_China.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2254176/The_Largest_BESS_Project_Brazil.jpg

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/1904051/Kehua_logo___Red_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring