OTS: Kennametal predstavuje novú triedu sústruženia s technológiou KENGold

TASR, 19. októbra 2023 9:17

Pittsburgh, 19. októbra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Kennametal Inc. (NYSE: KMT) dnes oznámila novú triedu sústruženia KCU10B, inovatívnu aktualizáciu platformy KCU10 s vylepšenou technológiou povrchovej vrstvy KENGold™ na ochranu hrán. Toto univerzálne riešenie v obrábaní je určené pre strojárov v leteckom a obrannom priemysle, automobilovom priemysle, energetiky a vo všeobecnom strojárstve, kde sa vyžaduje maximálny výkon pri obrábaní širokej škály ťažko obrábateľných materiálov.

„Tento nové riešenie pre sústruženie sme navrhli tak, aby dosahovalo vynikajúce výsledky pri povrchových úpravách v rôznych priemyselných odvetviach," povedal Scott Etling, viceprezident marketingu globálneho produktového manažmentu. „KCU10B využíva našu technológiu niekoľkovrstvovej naparovanej (PVD) nanoštruktúry, čím umožňuje obrábanie s vyššou kvalitou, konzistentným výkonom na viacerých materiáloch a pri dlhšej životnosti nástrojov."

KCU10B dopĺňa portfólio spoločnosti KENGold, ktoré predstavuje konzistentnosť pri rezaní viacerých materiálov, zlepšenú odolnosť proti opotrebovaniu a zvýšenú bezpečnosť procesu, a to aj pri použití na ocele a nehrdzavejúce ocele. Inovatívna technológia povrchovej úpravy bola uvedená minulý rok spolu s triedou sústruženia KCP25C spoločnosti Kennametal, čím sa stanovil nový štandard pre proces sústruženia ocele.

O spoločnosti Kennametal

Spoločnosť Kennametal Inc., ktorá je už viac ako 80 rokov lídrom v oblasti priemyselných technológií, umožňuje zákazníkom zvyšovanie produktivity prostredníctvom kvalitných materiálov, nástrojov a riešení znižujúcich opotrebovanie. Zákazníci z oblasti leteckého a obranného priemyslu, zemných prác, energetiky, všeobecného strojárstva a dopravy vyhľadávajú spoločnosť Kennametal, aby im pomohla vyrábať presne a efektívne. Každý deň pomáha približne 8 700 zamestnancov zákazníkom v takmer 100 krajinách udržať si konkurencieschopnosť. Spoločnosť Kennametal dosiahla vo fiškálnom roku 2023 príjmy vo výške 2,1 miliardy dolárov. Viac sa dozviete na stránkach www.kennametal.com . Sledujte @Kennametal v sieťach: Twitter, Instagram, Facebook, LinkedIn a YouTube.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2249629/KCU10B_Priority_photo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring