OTS: Kennametal rozširuje portfólio HARVI a výkon s prvou ...

TASR, 2. októbra 2023 15:40

OTS: Kennametal rozširuje portfólio HARVI a výkon s prvou koncovou frézou v histórii 8-Flute

HARVI IV nevyžaduje žiadne zastávky na výmenu nástrojov, čo zvyšuje produktivitu zákazníkov

Pittsburgh 2. októbra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Kennametal Inc. (NYSE: KMT) dnes oznámila, že rozšírila svoj najpredávanejší a najvýkonnejší rad karbidových fréz HARVI™ o novú konštrukčnú možnosť 8-flute, ktorá pri výmene nástroja nevyžaduje žiadne zastavenie stroja. Nová čelná fréza HARVI™ IV 8-Flute je vysoko výkonné a všestranné riešenie pre obrábačov v leteckom a obrannom priemysle, zdravotníctve, energetike a všeobecnom strojárstve, ktorí vyžadujú maximálny výkon pri rezaní rôznych ťažko obrobiteľných materiálov.

"Naša prvá čelná fréza 8-flute umožní zákazníkom prejsť od jedného náročného rezu k ďalšiemu bez toho, aby museli zastavovať kvôli výmene nástroja", povedal Scott Etling, viceprezident pre marketing, globálny manažment produktov. "Strojári potrebujú dosiahnuť vysokú produktivitu pri práci s tvrdšími materiálmi a zároveň zostať nákladovo efektívni. Naše nové čelné frézy HARVI IV 8-Flute poskytujú práve toto a boli navrhnuté špeciálne pre hrubovacie a dokončovacie aplikácie, ktoré vyžadujú kombináciu flexibility a bezpečného spracovania".

Zatiaľ čo podobné výrobky často pracujú s jedným typom materiálu, inovatívna konštrukcia fréz HARVI IV 8-Flute poskytuje všestrannosť, ktorá podporuje rezanie v náročných aplikáciách, ako sú zliatiny s vysokou teplotou, nehrdzavejúce ocele, ocele a kalené materiály. Jej konštrukcia tiež poskytuje vyššiu rýchlosť úberu kovu a stabilitu procesu vďaka vnútornému prívodu chladiacej kvapaliny, ktorá odstraňuje triesky aj v hlbokých dutinách.

Kennametal Uvedenie nových čelných fréz HARVI IV 8-Flute sa zhoduje s novo oznámenou triedou čelného frézovania nehrdzavejúcej ocele, titánu a iných vysokoteplotných zliatin KCSM15A. Táto inovatívna technológia povlakovania poskytuje používateľom predĺženú životnosť nástroja a najlepšiu odolnosť proti opotrebovaniu v histórii čelných fréz z tvrdého karbidového kovu Kennametal.

O spoločnosti Kennametal

Spoločnosť Kennametal Inc., ktorá je viac ako 80 rokov lídrom v oblasti priemyselných technológií, poskytuje zákazníkom produktivitu prostredníctvom vedy o materiáloch, nástrojov a riešení odolných voči opotrebovaniu. Zákazníci z oblasti letectva a obrany, zemných prác, energetiky, všeobecného strojárstva a dopravy sa obracajú na Kennametal, aby im pomohli vyrábať presne a efektívne. Každý deň približne 8 700 zamestnancov pomáha zákazníkom v takmer 100 krajinách udržať si konkurencieschopnosť. Kennametal 2023 dosiahla vo fiškálnom roku zisk 2,1 miliardy USD. Viac sa dozviete na stránkach www.kennametal.com Sledujte @Kennametal v sieťach: Twitter, Instagram, Facebook, LinkedIn a YouTube.

Fotografia - https://mma.prnewswire.com/media/2235590/Kennametal_HARVI_IV.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring