OTS: Kennametal uvádza putovnú prezentáciu rezania kovov v Severnej Amerike

TASR, 17. októbra 2023 15:50

Interaktívna prehliadka prináša najnovšie technológie priamo novým a existujúcim zákazníkom

PITTSBURGH 17. októbra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - S cieľom priniesť inovatívne nástroje priamo k zákazníkom spúšťa spoločnosť Kennametal Inc. (NYSE: KMT) v Severnej Amerike celoštátnu roadshow zameranú na nástroje, ktorá pokrýva viac ako 20 trhov. Prehliadka rezania kovov (Metal Cutting Tour) spoločnosti Kennametal poskytne súčasným a potenciálnym zákazníkom príležitosť stretnúť sa s tímom odborníkov spoločnosti a preskúmať inovatívne riešenia, ktoré sa dajú využiť v rôznych priemyselných odvetviach, ako je letecký a automobilový priemysel, konkrétne v oblasti elektrických vozidiel, s cieľom dosiahnuť vyššiu produktivitu a výkon.

„Sme nadšení, že môžeme tento zážitok priniesť našim severoamerickým zákazníkom," povedal Sanjay Chowbey, prezident pre segment rezania kovov spoločnosti Kennametal. „Navrhli sme mobilný priestor na stretávanie a tvorbu výrobných kapacít, čo je niečo, čo nás v Kennametal veľmi baví. Náš tím bude prezentovať overené riešenia zákazníkom všetkých veľkostí a hovoriť s nimi o tom, ako môžeme pomôcť zvýšiť produktivitu a optimalizovať výrobný výkon v ich dielňach."

Na prehliadke rezania kovov budú predstavené niektoré z nástrojov spoločnosti Kennametal, ktoré používajú inžinieri výskumu a vývoja NASCAR pri vývoji pretekárskych vozidiel novej generácie. Spoločnosť Kennametal nedávno oznámila, že sa stala členom programu NASCAR Competition Partner a v rámci tohto programu dodáva motoristickej spoločnosti svoje špičkové portfólio riešení na presné rezanie kovov.

Na putovnej prezentácii v Severnej Amerike budú predstavené aj niektoré z najpredávanejších nástrojov Kennametal a najnovšie novinky v oblasti sústruženia, frézovania, vŕtania a ďalších osvedčených riešení pre rôzne aplikácie a koncové trhy vrátane automobilového (elektrické vozidlá), leteckého, zdravotníckeho, všeobecného strojárstva a energetiky. Bude zahŕňať nástrojové riešenia rôznych značiek výrobkov Kennametal vrátane Kennametal®, WIDIA™ a Hanita™.

Zážitok sprostredkúva špeciálne postavený najmodernejší kamión a príves, do ktorého môžu návštevníci vstúpiť a prezrieť si nástroje a stretnúť sa s odborníkmi na obrábanie a aplikácie spoločnosti Kennametal. Od januára 2024 bude kamión s prívesom prichádzať do obchodov, na veľtrhy a iné podujatia po celej krajine a ponúkať exkluzívne darčeky a propagačné akcie na produkty.

O Kennametal

Spoločnosť Kennametal Inc., ktorá je viac ako 80 rokov lídrom v oblasti priemyselných technológií, poskytuje zákazníkom produktivitu prostredníctvom vedy o materiáloch, nástrojov a riešení odolných voči opotrebovaniu. Zákazníci z oblasti letectva a obrany, zemných prác, energetiky, všeobecného strojárstva a dopravy sa obracajú na Kennametal, aby im pomohli vyrábať presne a efektívne. Každý deň približne 8 700 zamestnancov pomáha zákazníkom vo viac ako 60 krajinách udržať si konkurencieschopnosť. Spoločnosť Kennametal vo fiškálnom roku 2023 dosiahla príjmy vo výške 2,1 miliardy USD. Viac sa dozviete na stránkach www.kennametal.com Sledujte @Kennametal v sieťach: Twitter, Instagram, Facebook, LinkedIn a YouTube.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2248134/Truck_Image.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring