OTS: Kexing Biopharm sa predstavil na CPHI Miláno 2024: Slávnostné uvedenie...

TASR, 21. októbra 2024 7:55

OTS: Kexing Biopharm sa predstavil na CPHI Miláno 2024: Slávnostné uvedenie Apexelsin® na trh EÚ úspešne zavŕšené

SHENZHEN, Čína 21. októbra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ – 10. októbra sa skončila úspešná medzinárodná výstava o farmaceutických prísadách a medziproduktoch 2024 (CPHI Miláno 2024). Jedno z najväčších a najvplyvnejších podujatí farmaceutického priemyslu na svete konalo na medzinárodnom výstavisku v talianskom Miláne. Na podujatí sa prezentovala aj Kexing Biopharm, čínska vysokokvalitná platforma pre biofarmaceutické výstupy, a získala si širokú pozornosť vďaka svojmu rozmanitému portfóliu produktov a špičkovej inovatívnej sile.

Spoločnosť Kexing Biopharm, pod vedením generálneho riaditeľa Kexing Biopharm pána Zhao Yanqinga, predviedla na podujatí pôsobivú škálu produktov pokrývajúcich niekoľko terapeutických oblastí vrátane onkológie, autoimunity a metabolizmu. Vystavené produkty zahŕňali ľudský erytropoetín (EPO), faktor stimulujúci kolónie ľudských granulocytov (GC), kombináciu Clostridium Butyricum a bifidobaktérie, živý paklitaxel viazaný na albumín (Apexelsin®), bevacizumab, infliximab, adalimumab, trastuzumab, liraglutid, palbociklib atď.

Za zmienku stojí, že spoločnosť Kexing Biopharm počas výstavy slávnostne uviedla na trh v Európskej únii paklitaxel viazaný na bielkoviny (Apexelsin®). Spoločnosť nastavila novú výrobnú linku na Apexelsin® podľa farmaceutických noriem GMP EÚ a súčasne vykonala registračné postupy vo viacerých krajinách. Produkt získal farmaceutický certifikát GMP EÚ v máji tohto roku a koncom júla bol schválený na uvedenie na trh v EÚ. Dodávky sa začali v auguste. Apexelsin® oficiálne vstúpil na európsky farmaceutický trh a ukázal možnosti expanzie spoločnosti do zámoria v oblasti boja proti rakovine. Zároveň ide o kľúčový krok v postupnom posilňovaní obchodnej pôsobnosti v zahraničí a postupnom presadzovaní stratégie „globalizácie".

Okrem toho, blízkovýchodný partner, Saudská Arábia, podpísal zmluvu priamo na mieste v stánku, čo znamená ďalšie prehĺbenie spolupráce medzi oboma stranami. Zástupca spolupracujúcej strany uviedol, že v budúcnosti budú obe strany naďalej podporovať spoluprácu na viacerých produktoch a spolupracovať na pokrokoch vo vývoji liečiv na Blízkom východe.

Kexing Biopharm sa bude aj naďalej držať vízie rozvoja „inovácie plus internacionalizácia" a bude aktívne poskytovať licencie na vysokokvalitné lieky, posilňovať komunikáciu a spoluprácu s globálnymi partnermi a spoločne podporovať inovácie a rozvoj vo farmaceutickom priemysle.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring