OTS: Koncert GREGORIAN sa presúva z Incheby do NTC arény Bratislava

TASR, 11. októbra 2023 10:48

OTS: Koncert GREGORIAN sa presúva z bratislavskej Incheby do NTC arény Bratislava!

Pozor zmena miesta konania koncertu GREGORIAN!

Bratislava 11. októbra (TASR/OTS) - Svetovo úspešná skupina Gregorian vystúpi v Bratislave počas svojho turné THE BEST OF - World Tour. Fanúšikovia sa dočkajú ich veľkolepého návratu v decembri tohto roka.

Vzhľadom na nepredvídané okolnosti zo strany Incheba a.s. sa však miesto konania musí presunúť z haly Incheba Expo do haly NTC aréna Bratislava.

„Prosíme všetkých fanúšikov, ktorí si zakúpili vstupenky na koncert Gregorian v termíne 20. decembra 2023 o 20. hodine, aby si ich skontrolovali a zobrali na vedomie presun koncertu na nové miesto - NTC aréna Bratislava. Prekontrolujte si svoje vstupenky podľa nového plánu sedenia a v prípade, že Vaše miesto nie je v novom plánografe kontaktujte predpredaj Ticketportal, aby sme našli vyhovujúce riešenie ,“ hovorí o pripravovanom koncerte Zuzana Benediktová z usporiadateľskej agentúry JVS GROUP.

V rámci koncertného turné s názvom THE BEST OF - World Tour predstavia Gregorian svoj posledný album. Ako už názov turné napovedá, hlavnú úlohu bude hrať harmonická sila chorálového spevu. Tajomnosť koncertov umocní hlboké prepojenie s náboženskými motívmi a latinskými textami. Chýbať nebudú najznámejšie hity, ktoré zaznejú aj v Bratislave.

Vstupenky ešte stále v predaji v sieti Ticketportal.

Viac informácií a inštrukcie k zmene miesta konania nájdete na https://www.ticketportal.sk/Article/18506.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring