OTS: Korporát Hisense si berie titul GUINNESS WORLD RECORDS™ ...

TASR, 16. októbra 2023 9:26

OTS: Korporát Hisense si berie titul GUINNESS WORLD RECORDS™ v najväčšej súťaži s 296 účastníkmi

Majstrovstvá laserových televízorov Hisense upozorňujú na škodlivé účinky modrého svetla prostredníctvom laserového televízora HERO L9H

Londýn 16. októbra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Hisense, globálna korporácia zaoberajúca sa spotrebnou elektronikou a spotrebičmi, spustila 12. októbra podujatie Majstrovstvá laserových televízorov Hinsese v nákupnom centre Bluewater v štáte Kent, aby sa pokúsila získať titul GUINNESS WORLD RECORDS za „najväčšiu súťaž v zízaní". Takmer 300 ľudí sa dobrovoľne prihlásilo a zapojilo sa do súťaže Hisense, v ktorej prijali výzvu s cieľom upozorniť verejnosť na škodlivosť modrého svetla pre oči.

William Sinden, porotca GUINNESS WORLD RECORDS, povedal: „Bol to skutočne deň otvorených očí, keď sme rozhodovali o konečnom úspechu a titule GUINNESS WORLD RECORDS! S nadšením oznamujeme, že Hisense sa podarilo vytvoriť nový titul GUINNESS WORLD RECORDS v najväčšej súťaži v zízaní s takmer 300 súťažiacimi, čím sa Hisense stalo aktuálnym držiteľom titulu GUINNESS WORLD RECORDS!"

Pri tomto pokuse boli použité štyri laserové televízory 120L9H, vlajkové lode výrobcu Hisense, ktoré boli na nedávnom veľtrhu CEDIA 2023 uznané ako prvá voľba redaktorov. Laserový televízor Hisense TriChroma série L9 je vybavený širokou škálou funkcií, ktoré premenia váš domov na pohlcujúci zážitok z kina, vrátane obrazu s vysokým rozlíšením v trojitej laserovej konfigurácii, ktorá ponúka neuveriteľný jas od 3 000 ANSI lúmenov a môže sa pochváliť úžasným kontrastom a úrovňou detailu vďaka technológii Dolby Vision HDR.

Akademik Xu Zuyan z Čínskej akadémie inžinierstva vysvetľuje princíp zachovania zdravého zraku pri laserovom televízore: „Laserový televízor Hisense L9 je pre oko prijateľnejší ako tradičné modely OLED vďaka svojej technológii zobrazovania s difúznym odrazom, a preto sme sa rozhodli predviesť svetu silu pohodlného sledovania v takomto dramatickom prostredí. Laserový televízor Hisense pracuje s nižšou intenzitou svetla ako tradičný OLED televízor a aktívne potláča škodlivé modré svetlo, pričom zaisťuje rovnaký výstup. To spôsobuje menšiu únavu zraku pri dlhodobom sledovaní."

V porovnaní s tradičným LED televízorom má laserový televízor Hisense certifikáciu TÜV, takže spotrebiteľom prináša zážitok zo sledovania, ktorý je pre oči príjemnejší, pretože je dokázané, že tieto televízory produkujú len slabé modré svetlo a neblikajú, čo zaisťuje väčší komfort pre oči a znižuje ich únavu.

Laserový televízor je teraz preferovanou voľbou v zostavách domáceho kina novej generácie. Od januára do augusta dosiahlo Hisense na zámorskom trhu medziročný rast laserových televízorov o 54,69 % a v Európe o 170,87 %.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2246713/photo_01.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2246714/photo_02.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/2007399/Hisense_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring