OTS: KuCard spúšťa nový cashback program: ...

TASR, 31. mája 2024 8:23

OTS: KuCard spúšťa nový cashback program: získajte cashback zo všetkých nákupov

Viktória 31 mája (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - KuCard, špičková debetná karta Visa od spoločnosti KuCoin, spustí od 1. júna 2024 (UTC) úplne nový cashback program. Tento prelomový program ponúka používateľom možnosť získať atraktívne odmeny za svoje nákupy, ktoré prinášajú cenné úspory a zvýšenú úroveň finančnej flexibility.

Karta KuCard, uvedená v novembri 2023, ponúka okamžitú konverziu kryptomien na fiat, exkluzívne odmeny a bezproblémovú integráciu s peňaženkami Apple Pay a Google Pay. Karta KuCard, ktorá bola spočiatku k dispozícii v Európskom hospodárskom priestore (EHP), stanovuje nový štandard v oblasti použiteľnosti kryptomien, čo umožňuje používateľom maximalizovať hodnotu svojich digitálnych aktív a zároveň využívať pohodlie tradičných finančných transakcií.

Program cashback KuCard ponúka používateľom celý rad výhod zameraných na zvýšenie hodnoty ich peňazí. Karta KuCard sa zameriava na neustále zlepšovanie používateľskej skúsenosti. Zahŕňa to špeciálne propagačné a bonusové cashback akcie počas celého roka. Okrem toho spoločnosť KuCoin spolupracuje s rôznymi firmami, aby zabezpečila prístup k exkluzívnym obchodom a ponukám, ktoré ďalej zvyšujú celkovú hodnotu skúseností s kartou KuCard.

Pre viac informácií navštívte program cashback KuCard a stránku KuCard.

O karte KuCard

KuCard, revolučná debetná karta Visa, kompatibilná s Google Pay aj Apple Pay. Zjednodušuje finančné transakcie bezproblémovou konverziou kryptomien na fiat menu. Integrovaná a pripravená na použitie všade tam, kde je akceptovaná spoločnosť Visa. Uľahčením bezproblémovej konverzie medzi digitálnymi a fiat menami je snahou karty KuCard podporiť širšie prijatie technológie blockchainu.

O spoločnosti KuCoin

Spoločnosť KuCoin, ktorá bola uvedená na trh v septembri 2017, je poprednou kryptomenovou burzou so sídlom na Seychelách. Pôsobí ako používateľsky orientovaná platforma so zameraním na inkluzívnosť a zapojenie komunity. Svojim 31 miliónom používateľov vo viac ako 200 krajinách a regiónoch ponúka viac ako 900 digitálnych aktív v oblasti spotového obchodovania, obchodovania s maržami, P2P fiat obchodovania, obchodovania s futures a stakingu. KuCoin patrí medzi 5 najlepších kryptobúrz. V roku 2024 bola spoločnosť KuCoin ocenená spoločnosťou Forbes Advisor ako „jedna z najlepších krypto aplikácií a búrz v mesiaci marec 2024" a bola zaradená medzi 50 najlepších spoločností v „rebríčku Hurun 2024 globálnych spoločností typu jednorožec". Viac informácií nájdete na https://www.kucoin.com/.

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2356857/KuCoin_Horizontal_Green_LOGO_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring