OTS: KuCoin ohlasuje airdrop KCS a BTC v hodnote ...

TASR, 28. marca 2024 14:15

OTS: KuCoin ohlasuje airdrop KCS a BTC v hodnote 10 miliónov USD z vďačnosti za podporu komunity

Victoria 28. marca (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - KuCoin, popredná globálna kryptoburza, práve oznámila prelomovú iniciatívu – airdrop v BTC a KCS v hodnote 10 miliónov pre svojich používateľom ako prejav uznania za ich neustálu podporu. Spoločnosť KuCoin sa ako People's Exchange (ľudová burza) zaviazala zlepšovať používateľskú skúsenosť a posilňovať dôveru vo svojej komunite. Johnny Lyu, generálny riaditeľ KuCoin, načrtol motiváciu iniciatívy a vydal list generálneho riaditeľa pre používateľov a priaznivcov poprednej kryptoburzy.

Vážení používatelia a priaznivci KuCoin,

chcel by som vyjadriť svoju vďaku všetkým používateľom KuCoin za vašu podporu, dôveru a priateľstvo počas posledných niekoľkých dní, ako aj za posledných 7 rokov. Sme odhodlaní zaisťovať absolútnu bezpečnosť používateľských aktív a vždy dodržiavať predpisy, aby sme vašu dôveru naplnili.

Ako každý vie, cesta KuCoin nebola hladká. Za sedem rokov sme čelili mnohým výzvam, podobne ako búrlivý vývoj celého krypto odvetvia. Vždy, keď sme prekonali tieto vzostupy a pády, prišli pochybnosti a obavy. Zostávame však verní našim základným presvedčeniam a držíme sa pozitívnej vízie pre odvetvie, vďaka čomu nás každá prekonaná výzva posilnila a priniesla nám dôveru viacerých používateľov a partnerov z odvetvia.

Od začiatku bolo poslaním spoločnosti KuCoin rásť spolu s odvetvím kryptomien a podporovať globálne uznanie, prijatie a lásku k tomuto odvetviu. Našou hlavnou zásadou bol vždy záväzok voči hodnote pre používateľov. V prvých dňoch októbra 2017, vo veľmi skorom štádiu KuCoin, sme urobili rozhodnutie nevídané v našom odvetví, a to aktívne získavať a kompenzovať používateľov vo veľkých sumách kvôli abnormálnemu vyradeniu projektu CFD. Tento krok proaktívnej kompenzácie vysvetľuje pôvod názvu „People's Exchange" – svedectvo o tom, ako nás prijíma samotná komunita. Vždy sme si cenili túto vzácnu dôveru a titup „People's Exchange" je našou najväčšou pýchou.

Nedávno, 26. a 27. marca, zaznamenali niektorí používatelia počas procesu výberu dlhšie čakacie doby, ako sa očakávalo. Ako „People's Exchange" cítime hlboký zmysel pre zodpovednosť za túto nepríjemnosť a radi by sme sa úprimne ospravedlnili.

Aby sme vyjadrili našu hlbokú vďaku za vašu podporu a trpezlivosť, KuCoin vydáva špeciálny airdrop vo výške 10 miliónov USD v KCS a BTC. Dúfame, že prostredníctvom tejto iniciatívy môžeme vyjadriť našim verným používateľom vďaku za ich podporu. Ďakujeme za pochopenie a podporu. KuCoin sa bude aj naďalej usilovať o vyššiu kvalitu a bezpečnejšie služby a bude rásť spolu s vami.

Pravidlá budú oficiálne oznámené do 3 dní, ale dávajte si pozor na akékoľvek formy podvodov.

Srdečne ďakujeme a prajeme vám príjemný zážitok s KuCoin! Pozývame vás tiež, aby ste sa k nám pridali a boli svedkami postupného rozkvetu celého kryptomenového odvetvia, ktoré mení náš svet!

S pozdravom,

Johnny Lyu, generálny riaditeľ KuCoin

O spoločnosti KuCoin

KuCoin je globálna burza kryptomien so sídlom na Seychelách, ktorá bola spustená v septembri 2017. Ako platforma orientovaná na používateľov, so zameraním na inkluzívnosť a dosah na komunitu, ponúka viac ako 800 digitálnych aktív a v súčasnosti poskytuje spotové obchodovanie, maržové obchodovanie, P2P Fiat obchodovanie, obchodovanie s futures a stávkovanie svojim 30 miliónom používateľov vo viac ako 200 krajinách a regiónoch. KuCoin je v súčasnosti jednou z 8 popredných kryptobúrz. V roku 2023 Forbes menoval spoločnosť KuCoin za jednu z najlepších kryptomenových búrz a bola uznaná ako vysoko oceňovaná globálna burza v rámci ocenení Global Cryptocurrency Trading Platform Awards spoločnosti Finder za rok 2023. Viac informácií nájdete na https://www.kucoin.com.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2373743/KuCoin_Airdrop.jpg

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/2356857/KuCoin_Horizontal_Green_LOGO_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring