OTS: KuCoin Pioneers sa stáva prvou globálnou ...

TASR, 26. marca 2024 10:53

OTS: KuCoin Pioneers sa stáva prvou globálnou kryptoburzou v Indii, ktorá spĺňa kritériá FIU

Victoria 26. marca (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť KuCoin, globálny líder medzi burzami kryptomien, zaradená medzi sedem najlepších na svete, s hrdosťou oznamuje svoj najnovší prelomový míľnik ako prvá globálna kryptoburza v Indii, ktorá spĺňa požiadavky FIU. Tento úspech je kľúčovým momentom v rozvíjajúcom sa indickom prostredí kryptomien uprostred nedávnych regulačných zmien a podčiarkuje odhodlanie spoločnosti KuCoin rozširovať v rámci svojej komplexnej globálnej stratégie svoje pôsobenie na dôležitých globálnych trhoch.

V súvislosti s registráciou KuCoin u FIU navrhuje spoločnosť nasledujúce iniciatívy s cieľom lepšie slúžiť svojim miestnym indickým používateľom.

• Lokalizované platobné riešenia: Spolupráca s miestnymi bankami a partnermi fiat s cieľom predstaviť jedinečné a priame služby on-ramp a off-ramp prispôsobené pre Indiu. Popri tom spoločnosť KuCoin tiež navrhuje spustiť partnerský program, aby privítala na palube viac partnerov a poskytla jednoduchšie a priateľskejšie služby.

• Strategické investičné zameranie: Propagácia investícií a podpora blockchainových projektov pod vedením podnikateľov so zameraním na Indiu, čo napomáha udržateľnému rastu miestneho krypto ekosystému.

• Regulačné a bezpečnostné spojenectvá: Pokračovať v podpore regulačných a vládnych orgánov pri presadzovaní bezpečného a regulovaného prostredia v odvetví.

• Partnerstvá pre vzdelávanie a ekosystém: Partnerstvo so vzdelávacími inštitúciami prostredníctvom KuCoin Campus s cieľom podporiť porozumenie blockchainu a ponúknuť prístup k zdrojom KuCoin Web3, technológiám a ekosystému, čo podporí rozvoj blockchainového odvetvia v Indii.

• Stratégia Glo-cal a lokalizácia tímu: Vytvorenie špecializovaného lokalizovaného tímu s cieľom lepšie pochopiť špecifické potreby indických investorov a používateľov a slúžiť im. Prechod na „Glo-cal" podčiarkuje prioritu spoločnosti KuCoin, ktorou je globalizácia so zameraním na lokalizáciu.

Johnny Lyu, generálny riaditeľ spoločnosti KuCoin, poznamenal: „KuCoin kladie mimoriadny dôraz na bezpečnosť aktív používateľov. Vďaka úspešnej registrácii v Indii sme pripravení zlepšiť skúsenosti indických používateľov a opätovne potvrdiť náš záväzok voči dodržiavaniu predpisov a bezpečnosti. Tento míľnik nám umožňuje pokročiť v diskusiách o prijatí kryptomien v Indii s dôrazom na bezpečnosť používateľov a obchodnú excelentnosť. Zároveň to urýchľuje naše investičné a vzdelávacie iniciatívy v Indii, ktorých cieľom je stimulovať rast odvetvia a podporovať udržateľný rozvoj blockchainu. Chceme podporovať miestne inovácie a budovanie trvalých vzdelávacích partnerstiev, ktoré významne prispejú k blockchainovému ekosystému v Indii. Vďaka tomuto vývoju v KuCoin pozývame partnerov, aby sa k nám pripojili a podporili rozvoj odvetvia kryptomien v Indii."

Spoločnosť KuCoin je nesmierne nadšená, že sa môže vydať na túto cestu s indickými používateľmi a odomknúť tak ríšu nových možností a príležitostí. KuCoin túži spoločne rásť a podporovať spoločnú a prosperujúcu blockchainovú komunitu. Pri pohľade vpred vidí spoločnosť KuCoin budúcnosť Indie optimisticky – je to budúcnosť plná inovácií, pokroku a spoločného úspechu.

O spoločnosti KuCoin

KuCoin je globálna burza kryptomien so sídlom na Seychelách, ktorá bola spustená v septembri 2017. Ako platforma orientovaná na používateľov, so zameraním na inkluzívnosť a dosah na komunitu, ponúka viac ako 800 digitálnych aktív a v súčasnosti poskytuje spotové obchodovanie, maržové obchodovanie, P2P Fiat obchodovanie, obchodovanie s futures, stávkovanie a pôžičky svojim 30 miliónom používateľov vo viac ako 200 krajinách a regiónoch. KuCoin je v súčasnosti jednou zo 7 popredných kryptobúrz. V roku 2023 Forbes menoval spoločnosť KuCoin za jednu z najlepších kryptomenových búrz a bola uznaná ako vysoko oceňovaná globálna burza v rámci ocenení Global Cryptocurrency Trading Platform Awards spoločnosti Finder za rok 2023. Viac informácií nájdete na https://www.kucoin.com.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2369883/KuCoin_India.jpg

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/2356857/KuCoin_Horizontal_Green_LOGO_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring