OTS: Kvalifikovaný poskytovateľ MFSG riešení AMHS predstaví ...

TASR, 8. novembra 2023 9:24

OTS: Kvalifikovaný poskytovateľ MFSG riešení AMHS predstaví na veľtrhu SEMICON Europa 2023 najnovšiu ponuku: OHT v4.0.

Mníchov 8. novembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - MFSG Pte Ltd (MFSG) so sídlom v Šanghaji, ktorá je známa svojimi odbornými znalosťami v oblasti automatizovaných systémov na manipuláciu s materiálom (AMHS), nedávno oznámila svoju účasť na veľtrhu SEMICON Europa 2023. Pri svojej účasti na veľtrhu, ktorý sa koná od 14. do 17. novembra na výstavisku Neue Messe München v nemeckom Mníchove, sa spločnosť MFSG zameria na predstavenie svojich integrovaných riešení AMHS v stánku B1659 na európskom trhu, ako aj na zdôraznenie záväzku spoločnosti expandovať do celej Európy.

Súčasne s veľtrhom SEMICON Europa 2023 sa v Mníchove uskutoční aj veľtrh Productronica, ktorý je významným globálnym priemyselným podujatím priťahujúcim odborníkov na výrobu elektroniky z celého sveta. V rámci odvetvia je veľtrh SEMICON známy svojou kľúčovou úlohou pri určovaní trendov a globálnych noriem.

Spoločnosť MFSG sa vyvinula z dodávateľa produktov AMHS na poskytovateľa na systémovej úrovni so schopnosťou ponúkať riešenia AMHS na kľúč, zvládnuť hromadnú výrobu, realizovať projekty a zabezpečiť plynulé dodávky. AMHS je komplexný automatizovaný manipulačný systém, ktorý má v automatizácii výroby veľký význam. Umožňuje bezprašnú automatizovanú manipuláciu s materiálom medzi výrobnými linkami v závodoch na výrobu polovodičov, znižuje vibrácie počas procesu manipulácie, spĺňa požiadavky na presnosť výroby polovodičov a zvyšuje efektívnosť výroby polovodičov.

Hlavnou témou prezentácie spoločnosti MFSG je predstavenie inovatívneho systému OHT v4.0. Produkt Overhead Transport system (OHT) (Závesný dopravný systém) slúži ako automatizovaná chrbtica pohybu materiálu vo výrobných zariadeniach. Strategicky umiestnené horné koľajnice uľahčujú rýchlu prepravu materiálov, čím sa eliminujú manuálne zásahy, znižujú potenciálne chyby a zvyšuje celková efektivita výroby. OHT v4.0, najnovší model tejto série, prináša pozoruhodné vylepšenia. Môže sa pochváliť maximálnou rýchlosťou 5 m/s, čo je výrazný nárast oproti predchádzajúcemu modelu s rýchlosťou 3,5 m/s, čím sa stáva lídrom v tomto odvetví. Okrem toho je jeho konštrukcia prispôsobená rôznym typom nosičov, čo umožňuje ešte väčšiu všestrannosť. Účastníci veľtrhu SEMICON sa môžu podrobne zoznámiť so systémom OHT v4.0, kde sa na podrobnej videoprezentácii predstavia funkcie a výhody tohto produktu.

Spoločnosť MFSG je poskytovateľom komplexných riešení AMHS, čo znamená, že okrem OHT v4.0, bude značka prezentovať niekoľko ďalších riešení vrátane softvéru AMHS, systémov na prepravu materiálu, systémov na skladovanie materiálu a systémov čistenia. Každý produkt a riešenie sú navrhnuté tak, aby vyhovovali rôznorodým a vyvíjajúcim sa potrebám polovodičového priemyslu.

O spoločnosti MFSG.

Spoločnosť MFSG so sídlom v Singapure bola založená v roku 2018 ako tím technických expertov AMHS, ktorí ponúkajú svoje odborné znalosti pri dodávaní presných riešení na manipuláciu s materiálom, ktoré sú prispôsobené špecifickým požiadavkám globálnych zákazníkov. Víziou tímu je byť prvotriednym poskytovateľom automatizovaných systémov na manipuláciu s materiálom v oblasti polovodičov, ktorý umožňuje integráciu a riešenia zamerané na urýchlenie prevádzkovej efektívnosti zákazníkov.

Poslaním spoločnosti MFSG je poskytovať zákazníkom spokojnosť prostredníctvom kvality a pokročilých riešení AMHS neustálymi inováciami s cieľom napredovať a dosahovať nové pokrokové riešenia.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring