OTS: Li Peng, hlavný viceprezident spoločnosti a prezident predaja a služieb...

TASR, 21. októbra 2024 8:27

OTS: Li Peng, hlavný viceprezident spoločnosti a prezident predaja a služieb IKT Huawei, predniesol na Huawei GITEX 2024 prejav na tému: Spoločná prosperita v inteligentnej ére

DUBAJ, Spojené arabské emiráty 21. októbra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ – Li Peng, hlavný viceprezident spoločnosti a prezident predaja a služieb IKT Huawei, vystúpil 14. októbra na konferencii Huawei GITEX 2024 s príhovorom na tému „Spoločná prosperita v inteligentnej ére":

Digitálna ekonomika sa mení na inteligentnú ekonomiku. Čoskoro sa stane hlavným motorom globálneho hospodárskeho rastu.

Spoločnosti po celom svete teraz intenzívne budujú schopnosti potrebné na úspech v tejto novej ére.

Mnohé podniky posúvajú digitálnu transformáciu na vyššiu úroveň. Hlbšie skúmajú výrobné procesy a hľadajú oblasti, kde digitálne technológie môžu priniesť väčšiu hodnotu, dokonca aj v tradičných odvetviach.

Vezmime si napríklad výrobu. Vďaka plnej konektivite a priemyselným platformám internetu vecí výrobcovia zbierajú viac údajov ako kedykoľvek predtým, čím pripravujú pôdu pre inteligenciu v reálnom čase.

Inteligentná transformácia tiež naberá na rýchlosti. Čoraz viac podnikov využíva umelú inteligenciu na zvyšovanie produktivity a znižovanie prevádzkových nákladov. To otvára dvere inovatívnejším obchodným modelom a lepšej zákazníckej skúsenosti.

Banky napríklad pomocou veľkých modelov AI dokážu generovať komplexné profily používateľov v priebehu niekoľkých sekúnd. S týmito profilmi môžu vykonávať cielenejší marketing a rýchlejšie poskytovať úvery. Pretvárajú tak skúsenosti zákazníkov a podporujú nový rast.

S vývojom globálnej ekonomiky je digitalizácia a inteligencia jasnou cestou vpred. Je to najlepší spôsob, ako si udržať konkurencieschopnosť.

To sa však ľahšie povie, ako urobí. Rôzne podniky, odvetvia a regióny sa nachádzajú v rôznych fázach transformácie. Ako im teda môžeme pomôcť vybudovať správne schopnosti spôsobom, ktorý im najviac vyhovuje?

O tom by som chcel dnes hovoriť. Podelím sa o prácu, ktorú Huawei robí, aby pomohla zákazníkom uspieť, ako podporujeme svojich miestnych partnerov a budujeme ekosystém digitálnych talentov.

V Huawei kombinujeme svoje silné stránky v oblasti budovania sietí, ukladania dát, výpočtov, cloudu a energetiky, aby sme vybudovali novú digitálnu a inteligentnú infraštruktúru.

Spolu s partnermi poskytujeme služby špičkovým zákazníkom v sektoroch ako je vláda, finančníctvo, elektrina, doprava, výroba, ropný a plynárenský priemysel, baníctvo a internet.

Hlboko prenikáme do ich obchodných scenárov a hľadáme najlepšie riešenia pre ich digitálnu a inteligentnú transformáciu. Bez ohľadu na to, v akom štádiu digitálnej cesty sa nachádzate, môžeme spolupracovať, aby sme pomohli každému uspieť.

Minulý rok Huawei oznámil svoju stratégiu Všeobecnej inteligencie. Zároveň sme zverejnili referenčnú architektúru pre inteligentnú transformáciu priemyslu. Je zameraná na spoluprácu, otvorená, agilná a dôveryhodná, a môže pomôcť pri usmerňovaní transformačného procesu.

V praxi už táto architektúra prináša výsledky. Za posledný rok sme ju využili na vývoj mnohých riešení upravených špecificky podľa odvetvia. Zverejnili sme tiež viac ako 100 prípadových štúdií, ktoré môžu rôzne organizácie využiť počas svojho transformačného procesu.

Je tu toľko skvelých príbehov o úspechu!

Jedným príkladom je Pobrežie Slonoviny. Pomohli sme ich Ministerstvu dopravy vybudovať platformu na analýzu dopravy pomocou nášho inteligentného dopravného systému. Vďaka tomu sa znížili bezpečnostné riziká na cestách a plynulosť dopravy sa zlepšila o viac ako 10 %.

Okrem toho riešenie spoločnosti Huawei „Jeden cloud, jedna sieť" pomohlo 33 krajinám Blízkeho východu a Afriky vybudovať inkluzívne pripojenie, ktoré pokrýva viac ako 1 000 vládnych agentúr. Výrazne sa zlepšila efektívnosť služieb aj spokojnosť.

Toto sú len niektoré príklady toho, čo sme spoločne dosiahli.

Nič z toho by nebolo možné bez našich partnerov. Ich práca je kľúčová a chceme pomôcť našim partnerom rásť, zatiaľ čo spolupracujeme na úspechu našich zákazníkov.

V spoločnosti Huawei sme sa zaviazali budovať zdravý, otvorený a vzájomne prospešný partnerský ekosystém. Naše partnerstvá na podnikovom trhu rýchlo rastú. Doteraz sa k nám pripojilo viac ako 47 000 partnerov. Len v tomto roku naše partnerstvá vzrástli o viac ako 18 %.

Vybudovali sme tiež 14 OpenLabs po celom svete na podporu spoločného vývoja inovatívnych riešení s lokálnymi partnermi. Spolu s viac ako 30 partnermi pre riešenia v SAE sme vyvinuli viac ako 20 riešení, ktoré spĺňajú potreby miestneho priemyslu.

Nepracujeme len s veľkými podnikmi. Je tu mnoho malých a stredných podnikov, ktoré sa chcú tiež digitalizovať a stať inteligentnými. Robíme všetko, čo je v našich silách, aby sme pomohli našim partnerom poskytovať im služby nezávislejšie, ľahšie a efektívnejšie.

Svojim partnerom poskytujeme ľahké riešenia založené na scenároch, predajnejšie produkty a efektívne digitálne platformy. Poskytujeme tiež podporu v oblasti výskumu a vývoja, predaja, marketingu, dodávok a služieb. Poskytujeme im teda komplexnú obchodnú podporu.

Okrem toho pomáhame partnerom inovovať ich obchodné a servisné modely. Huawei a BCX napríklad vybudovali platformu pre správu cloudu, ktorá slúži viac ako 100 malým a stredným podnikom. Tento flexibilný cloudový model pomáha malým a stredným podnikom prenajímať alebo kupovať sieťové služby, riešiť ich prevádzkové výzvy a znižovať kapitálové výdavky o viac ako 20 %.

V oblasti služieb spolupracujeme s partnermi na posilnení miestnych servisných schopností.

Jedným z našich servisných partnerov je Mastery House v Saudskej Arábii. Za posledných osem rokov sa príjmy spoločnosti zvýšili 16-násobne a viac ako 90 % ich príjmov pochádza zo spoločných projektov s Huawei.

Vďaka spolupráci Mastery House nielen dosiahol rýchly rast príjmov. Podarilo sa mu tiež stať sa vedúcim poskytovateľom IKT v Saudskej Arábii.

Samozrejme, na digitalizáciu alebo inteligenciu nemôžete prejsť bez ľudí, ktorí majú správne znalosti a zručnosti. Preto sme tvrdo pracovali, aby sme pomohli rozvíjať miestne digitálne talenty. Spolu s univerzitami po celom svete sme otvorili sériu IKT akadémií, ktoré slúžia miestnym komunitám.

Tieto akadémie vyškolili viac ako 36 000 IKT inžinierov a 1 000 vývojárov v Egypte. V Saudskej Arábii absolvovalo výcvik v oblasti IKT viac ako 32 000 študentov a 6 500 profesionálov získalo certifikáciu Huawei IKT.

Do budúcnosti budeme naďalej využívať výhody ako most, integritu ako základ a pravidlá ako záruku pri práci s našimi partnermi. Spoluprácou môžeme vyvíjať cielenejšie a škálovateľnejšie riešenia a dosiahnuť úspech na globálnych trhoch.

Digitálna a inteligentná transformácia by nemala byť výsadou obmedzenej skupinky. Mala by byť prínosom pre všetkých.

Spoločnosť Huawei je pripravená a ochotná spojiť sily s ďalšími zákazníkmi a partnermi. Spoločne môžeme dosiahnuť viac, vytvoriť viac a čo najlepšie využiť obrovské príležitosti v tejto vzrušujúcej novej ére.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2530922/Li_Peng_Corporate_Senior_Vice_President_President_ICT_Sales.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring