OTS: LifeSpan Vision Ventures realizuje siedmu investíciu ...

TASR, 16. októbra 2023 9:47

OTS: LifeSpan Vision Ventures realizuje siedmu investíciu v snahe o dosiahnutie dlhovekosti

Norwalk 14. októbra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - LifeSpan Vision Ventures, spoločnosť s rizikovým kapitálom, ktorá sa venuje rozvoju biotechnológií v oblasti dlhovekosti, s hrdosťou oznamuje uzavretie siedmej investície, čo predstavuje ďalší významný krok smerom k jej poslaniu predlžovať zdravie.

Najnovším prírastkom do portfólia LifeSpan je spoločnosť Rejuvenation Technologies, ktorá používa lipidové nanočastice na dodávanie mRNA telomerázy na obnovenie dĺžky telomér a regeneračnej schopnosti tkanív. Toto najnovšie partnerstvo podčiarkuje záväzok LifeSpan vyhľadávať a podporovať spoločnosti, ktoré sú na čele vývoja špičkových riešení na riešenie výziev v oblasti biológie starnutia a chorôb súvisiacich s vekom.

„Sme nadšení, že môžeme oznámiť našu siedmu investíciu, keďže pokračujeme v napredovaní v oblasti dlhovekosti," povedal Harry Robb, analytik LifeSpan Vision Ventures. „Jadrom nášho poslania zostáva naša oddanosť snahe predĺžiť zdravie a umožniť dlhší, zdravší a plnohodnotnejší život pre všetkých. Veríme, že spoločnosti, do ktorých investujeme, budú zohrávať kľúčovú úlohu pri presadzovaní ďalšej vlny biotechnologických riešení, ktoré sú prísľubom lepšej budúcnosti."

Nedávna investícia LifeSpan Vision Ventures do Rejuvenation Technologies je najnovším prírastkom do série strategických investícií, ktoré tesne nadväzujú na etapy financovania priekopníckych spoločností, ako sú LIfT Biosciences, Deciduous Therapeutics a Fauna Bio, pričom ďalšie investície budú oznámené v nadchádzajúcich týždňoch.

Viac informácií o spoločnosti LifeSpan Vision Ventures nájdete na stránke https://www.lifespanvisionventures.com/.

O spoločnosti LifeSpan Vision Ventures

LifeSpan Vision Ventures je progresívna spoločnosť rizikového kapitálu, ktorá sa špecializuje na investície v oblasti starnutia a dlhovekosti. Naším poslaním je podporovať a urýchľovať vývoj inovatívnych terapií, ktoré predlžujú dĺžku zdravia, zlepšujú kvalitu života starnúcich ľudí a riešia problémy súvisiace s vekom. Prostredníctvom strategických partnerstiev a investícií sa snažíme formovať budúcnosť, v ktorej sa starnutie stretáva s vitalitou, odolnosťou a nekonečnými možnosťami.

Kontakt: Harry Robb

mob: +44 7795042764

harry.robb@lifespanvision.com

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2247122/logevitymission.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring