OTS: Lipogems® oznamuje 140 nezávislých recenzovaných ...

TASR, 25. septembra 2023 8:59

OTS: Lipogems® oznamuje 140 nezávislých recenzovaných publikácií a 5 rokov sledovania v ortopédii

Atlanta 25. septembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Lipogems dnes oznámila, že v súčasnosti existuje 140 recenzovaných publikácií, ktoré podporujú MicroFat od Lipogems s 5 rokmi sledovania v ortopédii.

„Lipogems sa snaží pomôcť pacientom, ktorí vyskúšali konzervatívne možnosti a iné terapie, no priniesli im iba čiastočnú úľavu. Ako vedecky orientovaná spoločnosť sme hrdí na to, že 98 % zo 140 recenzovaných publikácií, ktoré skúmali zariadenie a tkanivo Lipogems, sú nezávislé štúdie z uznávaných akademických, vojenských a súkromných inštitúcií," povedal Giorgio Ninzoli, prezident spoločnosti Lipogems International. „Zlatou normou pre dôkaznosť je sledovanie v priebehu jedného roka a my s potešením oznamujeme, že sledovanie s pozitívnymi výsledkami po jedinej injekcii MicroFat prebieha už 5 rokov."

Lipogems sa používa pri viac ako 60 000 zákrokoch na celom svete a v súčasnosti má od roku 2014 povolenie FDA na používanie v USA na všeobecné aplikácie v ortopédii, artroskopii a deviatich ďalších špecializáciách. Lipogems spolupracuje s poprednými inštitúciami, aby udržala pacientov v ich kontinuálnej starostlivosti, a ponúka lekárom kompatibilnú možnosť pre chirurgické aj neoperatívne aplikácie.

„Mnohí lekári majú pacientov, ktorí vyčerpali iné terapie a nemajú veľa možností, ako im pomôcť. Sme vďační za to, že títo výskumníci videli prínos v predchádzajúcich dôkazoch, ktoré ukázali silu Lipogems MicroFat a že sa podujali nezávisle rozvíjať medicínu založenú na dôkazoch, ktorá je prospešná pre pacientov v ortopédii, kolorektálnej chirurgii a všeobecnej chirurgii," povedal Carl Llewellyn, prezident, Lipogems USA.

O spoločnosti Lipogems

Lipogems je súkromná spoločnosť vyrábajúca zdravotnícke pomôcky, ktorá využíva riešenia tukového tkaniva na udržanie alebo obnovenie životného štýlu pacientov a na zlepšenie kvality života a doby zotavenia. Výrobky spoločnosti Lipogems sa používajú v rôznych oblastiach vrátane plastickej a rekonštrukčnej chirurgie, ortopédie, všeobecnej chirurgie, pri skúmaní výrobkov na ošetrovanie rán a ďalších. Výrobky sú dostupné v 29 krajinách a ich cieľom je vrátiť pacientov späť do života vďaka našej globálnej pôsobnosti a vynikajúcim vedeckým znalostiam. Informácie o Lipogems nájdete na: http://www.understandinglipogems.com/

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/442098/Lipogems_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring