OTS: Majiteľ módnej značky BANDI ďakuje lekárom a zdravotníkom

TASR, 25. septembra 2023 12:11

Bratislava 25. septembra (TASR/OTS) - Rovnako ako v minulých rokoch aj v tomto roku by majiteľ módnej značky BANDI rád úprimne poďakoval lekárom a zdravotníkom za je ich obetavú a náročnú prácu. Ako formu poďakovania zvolil majiteľ značky, pán Andrej Bandi Vámoš, pre tieto profesie darček vo forme mimoriadnej ZĽAVY 50 % na nákup značkového spoločenského a voľnočasového oblečenia BANDI. Toto poďakovanie bude prezentované aj na televíznych obrazovkách a internete.

Prečo BANDI ďakuje lekárom a zdravotníkom?

Zdravie. Každý z nás si ho želá a každý ho potrebuje. Keď príde choroba či úraz, je pre nás samozrejmosťou obrátiť sa na lekára. Lekári, zdravotné sestry, sanitári a ďalší odborný personál sa potom o nás starajú. Naše zdravie a niekedy aj životy doslova závisia na ich dobre odvedenej práci, ktorá je veľmi náročná. Bohužiaľ spoločnosťou veľakrát nedocenená.

"Tento stav si dobre uvedomujem a chcem všetkým, ktorí sa starajú o naše zdravie, týmto vyjadriť úctu a rešpekt. Rád by som ako darček venoval mimoriadnu zľavu na nákup oblečenia v značkových predajniach BANDI, kde si zakúpia oblečenie a môžu tak urobiť radosť sebe alebo svojim blízkym," hovorí majiteľ značky Andrej Bandi Vámoš.

Lekári, zdravotné sestry a ľudia pracujúci v zdravotníckom sektore nakúpia od 1. do 31. 10. 2023 v značkových predajniach BANDI so ZĽAVOU 50 %. Muži si môžu s touto zľavou nakúpiť spoločenské oblečenie na ples, svadbu alebo rodinnú oslavu ako aj značkový outfit na voľný čas.

Zľavu využijú aj ženy, ktorým sa týmto naskytne výborná príležitosť. Môžu prísť so svojim mužom, synom, partnerom alebo otcom priamo do predajne, kde pre nich vyberú značkové spoločenské a voľnočasové oblečenie. Napríklad pre syna, ktorý bude potrebovať vhodný spoločenský oblek na maturitu, promócie a ďalšie príležitosti.

V súčasnosti, keď sa prudko zvyšujú ceny energií, potravín, spotrebného tovaru a ďalších položiek, je ekonomická situácia v niektorých domácnostiach neľahká. V tejto situácii je tak ZĽAVA 50 % skvelou príležitosťou pre zamestnancov zdravotníckeho sektora výhodne obliecť seba alebo svojich príbuzných do spoločenského oblečenia aj na voľný čas a výrazne tak ušetriť. Túto udalosť využijú tiež pri nákupe darčekov pre rodinných príslušníkov, a to nielen na Vianoce.

Príklad ZĽAVY 50 %:

Pôvodná cena pánskeho obleku Angiori: 587,28 €

Cena obleku so ZĽAVOU 50 %: 293,64 €

Ušetríte: 293,64 €

Ak si budú chcieť zdravotníci kúpiť celý outfit na spoločenské udalosti, teda pánsky oblek s košeľou a kravatou, bežne by takéto módne oblečenie zakúpili napríklad za cenu 18.468 Kč. S využitím mimoriadnej ZĽAVY 50 % však zaplatia iba polovicu ceny, teda 9.234 Kč. Navyše môžu na odporúčanie odborného poradcu využiť služby profesionálnej krajčírky, ktorá im priamo v značkovej predajni BANDI upraví vybraný oblek presne na mieru. Vždy tak, aby sa cítili pohodlne a vyzerali skvelo.

Poďakovanie je určené lekárom, zdravotníkom a ďalšiemu personálu zdravotníckych zariadení. Ide napríklad o nemocnice, ambulancie, lekárne, hygienické stanice, psychologické, logopedické a iné praxe, zariadenia pre liečebné rehabilitácie, ošetrovateľskú a paliativnu starostlivosť, zubné ordinácie a súvisiace zariadenia, detské domovy pre deti do 3 rokov, krízové centrá, kúpeľné liečebne, domovy dôchodcov so zdravotnou starostlivosťou a ďalšie.

Informácie o podmienkach mimoriadneho poďakovania lekárom a zdravotníkom s darčekom za starostlivosť o naše zdravie si prečítate na oficiálnom webe značky www.bandi.com.

Kontakt:

Mgr. Milena Burkiewiczová

marketingový manažer

e-mail: manazermarketing@bandi.cz

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring