OTS: Majiteľ módnej značky Pánske obleky BANDI ďakuje policajtom, vojakom a ...

TASR, 26. októbra 2023 14:42

OTS: Majiteľ módnej značky Pánske obleky BANDI ďakuje policajtom, vojakom a členom väzenskej stráže

Bratislava 26. októbra (TASR/OTS) - Majiteľ módnej značky BANDI by pred Vianocami rád úprimne poďakoval policajtom, členom väzenskej stráže a všetkým vojakom za ich obetavú a náročnú prácu.

Ako formu poďakovania zvolil majiteľ značky, pán Andrej Bandi Vámoš, pre tieto profesie darček vo forme mimoriadnej ZĽAVY 50 % na nákup vybraného spoločenského a voľnočasového oblečenia BANDI. Toto poďakovanie bude prezentované v televízii a na internete.

Prečo BANDI ďakuje týmto profesiám?

„Kedykoľvek ich potrebujeme, sú pripravení nám pomôcť. Policajti, vojaci, členovia väzenskej stráže. Tí všetci za nás denne nasadzujú zdravie a niekedy bohužiaľ aj svoje životy,” vysvetľuje Andrej Bandi Vámoš.

„Mohlo by sa zdať, že ich práca je rovnaká ako akákoľvek iná. Avšak to tak nie je. Nikto z nás neodchádza z domu od rodiny do práce s vedomím, že sa môžeme zraniť, alebo že sa domov vôbec nemusíme vrátiť. Náročná a riziková práca zložiek IZS a Armády SR býva často spoločnosťou nedocenená.

Vážim si ich prácu, pri ktorej chránia nás i našich blízkych a chcem im za to poďakovať a vyjadriť rešpekt. Práve v čase pred Vianocami by som im rád venoval darček vo forme 50% zľavy pri výbere oblečenia v značkových predajniach BANDI, aby si vybrali kvalitné oblečenie a mohli tak urobiť radosť sebe alebo svojim blízkym,“ uzatvára majiteľ značky Andrej Bandi Vámoš.

Policajti, vojaci a členovia väzenskej stráže nakúpia od 1. do 30. 11. 2023 v značkových predajniach BANDI so ZĽAVOU 50 %. Muži si môžu s touto zľavou kúpiť spoločenské oblečenie na ples, svadbu, rodinné oslavy alebo do práce, ako aj značkový outfit na voľný čas za polovičnú cenu.

Zľavu využijú aj ženy, ktorým sa týmto naskytne výborná príležitosť. Môžu prísť so svojim mužom alebo partnerom, synom, otcom, či bratom priamo do predajne a vybrať pre nich značkové oblečenie do spoločnosti aj na voľný čas. Počnúc pánskym oblekom, cez kabá-ty, plášte, košele, saká a nohavice, až po módnu obuv a doplnky. Napríklad pre syna, kto-rý bude potrebovať vhodný spoločenský oblek na maturitu, promóciu a ďalšie príležitosti.

V súčasnosti, keď sa neustále zvyšujú životné náklady, nie je ekonomická situácia v nie-ktorých domácnostiach vôbec ľahká. V tejto situácii je ZĽAVA 50 % skvelou príležitosťou pre členov a zamestnancov bezpečnostných zborov a ozbrojených síl, výhodne obliecť seba alebo svojich príbuzných do spoločenského oblečenia aj na voľný čas a výraze tak ušetriť. Túto udalosť môžu všetci využiť napokon aj pri nákupe darčekov pre rodinných príslušníkov, a to nielen na Vianoce.

Navyše môžu na odporúčanie odborného poradcu využiť služieb profesionálnej krajčírky, ktorá im priamo v značkovej predajni BANDI upraví vybraný oblek presne na mieru. Vždy tak, aby sa cítili pohodlne a vyzerali skvelo.

Príklad ZĽAVY 50 %:

Pôvodná cena pánskeho obleku Angiori: 587,28 €

Cena obleku so ZĽAVOU 50 %: 293,64 €

Ušetríte: 293,64 €

Poďakovanie je určené policajtom, členom väzenskej a justičnej stráže, členom čestnej stráže, vojakom v služobnom pomere i v zálohe, vojenským policajtom a ďalšiemu personálu bezpečnostných zborov a ozbrojených síl SR v služobnom i zamestnaneckom pomere.

Informácie o podmienkach mimoriadneho „Poďakovania“ s darčekom za ochranu nás a našich blízkych si prečítajte na oficiálnom webu značky www.bandi.sk.

Kontakt:

Mgr. Milena Burkiewiczová

marketingový manažér

e-mail: manazermarketing@bandi.cz

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring