OTS: Majiteľ módnej značky Pánske obleky BANDI ďakuje zložkám IZS a vojakom

TASR, 28. novembra 2023 13:13

Bratislava 28. novembra (TASR/OTS) - Majiteľ módnej značky BANDI pred Vianocami úprimne ďakuje hasičom, záchranárom, členom Pohotovostného pátracieho tímu a vojakom za ich obetavú a náročnú prácu.

Pre tieto profesie zvolil majiteľ značky, pán Andrej Bandi Vámoš, ako formu poďakovania darček v podobe mimoriadnej ZĽAVY 50 % na nákup vybraného spoločenského a voľnočasového oblečenia BANDI. Toto poďakovanie bude prezentované na televíznych obrazovkách a internete.

Prečo BANDI ďakuje zamestnancom týchto profesií?

„Kedykoľvek ich potrebujeme, sú pripravení nám pomôcť. Hasiči, záchranári, členovia Pohotovostného pátracieho tímu, vojaci. Tí všetci za nás denne nasadzujú zdravie a niekedy, bohužiaľ, aj svoje životy,” vysvetľuje Andrej Bandi Vámoš.

„Mohlo by sa zdať, že ich práca je rovnaká ako akákoľvek iná. Avšak nie je to tak. Nikto z nás neodchádza z domu od rodiny do práce s vedomím, že sa môže zraniť alebo že sa domov vôbec nemusí vrátiť. Náročná a riziková práca zložiek IZS a Ozbrojených síl SR býva často spoločnosťou nedocenená.

Vážim si ich prácu, pri ktorej chránia nás aj našich blízkych a chcem im za to poďakovať a vyjadriť im rešpekt. Práve v období pred Vianocami im rád venujem darček vo forme 50 % zľavy na oblečenie v značkových predajniach BANDI, aby si vybrali kvalitné oblečenie a urobili tak radosť sebe alebo svojim blízkym,“ uzatvára majiteľ značky Andrej Bandi Vámoš.

Hasiči, záchranári, členovia Pohotovostného pátracieho tímu a vojaci si nakúpia od 1. do 31. 12. 2023 v značkových predajniach BANDI so ZĽAVOU 50 %. Muži si môžu s touto zľavou nakúpiť nielen spoločenské oblečenie na ples, svadbu, rodinné oslavy alebo do práce, ale aj značkový outfit na voľný čas za polovičnú cenu.

Zľavu využijú aj ženy, ktorým sa týmto naskytne výborná príležitosť. Môžu prísť so svojim manželom alebo partnerom, synom, otcom či bratom priamo do predajne a vybrať pre nich značkové oblečenie do spoločnosti aj na voľný čas. Počnúc pánskym oblekom, cez kabáty, plášte, košele, saká a nohavice až po módnu obuv a doplnky. Nakúpia napríklad pre syna, ktorý bude potrebovať vhodný spoločenský oblek na maturitu, promócie či na ďalšie príležitosti.

V súčasnej dobe, keď životné náklady stále rastú, nie je ekonomická situácia v niektorých domácnostiach vôbec ľahká. Za týchto okolností je tak ZĽAVA 50 % úžasnou príležitosťou pre všetkých zamestnancov menovaných profesií. Výhodne oblečú seba alebo svojich príbuzných do spoločenského aj voľnočasového oblečenia a výrazne tak ušetria. Túto príležitosť určite všetci využijú aj na nákup darčekov pre rodinných príslušníkov, a to nielen na Vianoce.

Na odporúčanie odborného poradcu môžu navyše využiť služby profesionálnej krajčírky, ktorá im priamo v značkovej predajni BANDI upraví vybraný oblek presne na mieru. Vždy tak, aby sa cítili pohodlne a vyzerali dokonale.

Príklad ZĽAVY 50 %:

Pôvodná cena pánskeho obleku Angiori: 14.999 Kč

Cena obleku so ZĽAVOU 50 %: 7.499,50 Kč

Ušetríte: 7.499,50 Kč

Poďakovanie je určené pre hasičov a ďalších členov, zamestnancov Hasičského a záchranného zboru SR všetkých hasičských jednotiek – obecných (mestských) záchranných zborov, podnikových hasičských útvarov, podnikových hasičských zborov, dobrovoľných a podnikových hasičov, záchranárov a zamestnancov Záchrannej zdravotnej služby, Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR, Banskej záchrannej služby, Horskej záchrannej služby, Slovenského červeného kríža, zamestnancov a členov Pohotovostného pátracieho tímu, vojakov a občianskych pracovníkov Ozbrojených síl SR, Čestnej stráže prezidenta SR a vojnových veteránov.

Informácie o podmienkach mimoriadneho „Poďakovania“ s darčekom za obetavú a náročnú prácu si prečítate na oficiálnej webovej stránke značky www.bandi.sk.

Kontakt:

Mgr. Milena Burkiewiczová

marketingový manažér

e-mail: manazermarketing@bandi.cz

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring