OTS: Majitelia vernostnej karty Clubcard dostali späť za svoje nákupy v Tescu...

TASR, 29. novembra 2012 9:49

OTS: Majitelia vernostnej karty Clubcard dostali späť za svoje nákupy v Tescu takmer 30 miliónov eur

Bratislava 29. novembra (TASR-OTS) - Vyše 29,2 milióna eur dostali späť za svoje nákupy majitelia vernostnej karty Tesco Clubcard počas troch rokov jej fungovania na Slovensku. Najobľúbenejšiu vernostnú kartu vlastní už vyše 1,43 milióna ľudí. Len tento rok dostali zákazníci späť vyše 10,3 milióna eur. „V historicky prvom štvrťročnom vyúčtovaní Clubcard koncom roku 2009 sme zákazníkom vrátili zhruba milión eur. Dnes suma zaslaných nákupných poukážok štvrťročne prekračuje hranicu 3,6 milióna eur. Popularita vernostnej karty Clubcard neustále rastie a pomáha zákazníkom ušetriť peniaze pri nakupovaní,“ uviedol Peter Szabo, projektový manažér vernostného programu spoločnosti Tesco na Slovensku. Slováci podľa neho čoraz viac využívajú najmä špeciálne akcie Clubcard, kde môžu získať extra body navyše na svoju kartu, ako je napríklad projekt Zelené body za kúpu ekologických výrobkov a potravín, alebo akcie s Tesco mobile.

"Ako poďakovanie sme počas septembra pripravili pre našich verných zákazníkov súťaž Narodeninová tombola Clubcard o vyše 300 hodnotných cien vrátane osobného automobilu," dodal Peter Szabo. Nakupovať a hrať s Clubcard sa vyplatilo pánovi Jozefovi z Humenného, ktorý sa stal šťastným výhercom automobilu Volkswagen UP: "Do súťaže Clubcard som dal päť ústrižkov z nákupných blokov a mali sme šťastie. V rodine už máme Volkswagen, takže značku dobre poznáme. Kartu Clubcard mám od začiatku a ďakujem Tescu za veľkú výhru!"

Spolu s ním sa šťastie usmialo pri žrebovaní z tisícov vyplnených lístkov z nákupných blokov aj na ďalších 307 majiteľov vernostnej karty Clubcard. Vyhrali smartfóny, tablety, televízory, herné konzoly či Tesco nákupné poukážky v hodnote 20 eur. Mená výhercov sú na www.clubcard.sk.

Do celoslovenskej súťaže Narodeninová tombola Clubcard od 12. septembra 2012 do 2. októbra 2012 sa mohol zapojiť každý člen vernostného programu Clubcard, ktorý nakúpil v predajni TESCO nad 10 eur, vyplnil údaje na ústrižku pokladničného dokladu a vhodil ho do tombolovej schránky v predajniach Tesco.

Kontakt: Katarína Šutarová, ksutarova@agency-like.com

Foto: TESCO

UPOZORNENIE:

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

mš ed

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring