OTS: Mary Kay Inc. ohlasuje partnerstvo s Global Shea ...

TASR, 22. novembra 2023 9:40

OTS: Mary Kay Inc. ohlasuje partnerstvo s Global Shea Alliance na podporu udržateľnosti a posilnenia postavenia žien

Dallas 22. novembra (TASR/OTS) – (BUSINESS WIRE) – Mary Kay Inc., globálna kozmetická značka a zástanca zlepšovania postavenia žien, s radosťou oznamuje svoje členstvo v Global Shea Alliance (GSA), neziskovom priemyselnom združení, ktoré navrhuje, vyvíja a realizuje stratégie na podporu konkurencieschopného a udržateľného spracovania bambuckého masla na celom svete. Toto nové partnerstvo zodpovedá záväzku spoločnosti Mary Kay k udržateľnosti a jej poslaním posilňovať postavenie žien na celom svete.

Základné hodnoty GSA sú založené na podpore inkluzívneho hodnotového reťazca, pestovania predkonkurenčného a obchodne orientovaného odvetvia, zabezpečením udržateľnosti a zachovania dôvernosti pri všetkých transakciách so zainteresovanými stranami.

„Sme maximálne nadšení, že sa môžeme pridať ku Global Shea Alliance,“ povedala Deborah Gibbins, prevádzková riaditeľka Mary Kay. „Toto partnerstvo predstavuje významný krok na našej ceste k podpore udržateľných kozmetických postupov. Vďaka spolupráci s GSA chceme naďalej využívať prevratný potenciál bambuckého masla v starostlivosti o pleť a kozmetike.“

Mamatou Djaffo, prezidentka Global Shea Alliance, vyjadrila svoje nadšenie z nového partnerstva. „Srdečne medzi nami vítame spoločnosť Mary Kay Inc,“ uviedla Mamatou Djaffo. „Ich hviezdna reputácia šampiónov v oblasti spoločenskej zodpovednosti a udržateľnosti je dokonale zladená s naším poslaním. Sme nadšení vyhliadkou na spoluprácu s Mary Kay, aby sme mohli dosahovať zásadné pozitívne zmeny v kozmetickom priemysle. Spoločne sa snažíme zavádzať nové priemyselné štandardy sociálnej a environmentálnej zodpovednosti, ktoré presahujú hranice kozmetiky a posilňujú postavenie jednotlivcov, podporujú udržateľnosť a pripravujú odolnejšiu budúcnosť pre milióny žien, ktorých živobytie závisí od bambuckého masla.“

Toto fantastické partnerstvo medzi Mary Kay Inc. a Global Shea Alliance bude v budúcom roku viesť iniciatívy zamerané na zvyšovanie hospodárskeho prospechu zberačov a spracovateľov bambuckého masla, ako aj na kľúčové úsilie o obnovu zničených parkov v západnej Afrike.

Začiatkom tohto mesiaca spoločnosť Mary Kay hostila Aarona Adua, výkonného riaditeľa GSA, a Olawunmi Osholake, zástupkyňu výkonného riaditeľa GSA, vo svojom výrobnom závode Richard R. Rogers (R3) centre pre výrobu/výskum a vývoj v Lewisville, v americkom Texase, kde absolvovali prehliadku závodu a následne stretnutie zamerané na preskúmanie možností koordinácie a spolupráce.

O spoločnosti Mary Kay

Predtým. Teraz. Navždy. Mary Kay Ashová, jedna z prvých podnikateliek, ktorým sa podarilo prekonávať obchodné bariéry, založila svoju vysnívanú kozmetickú značku v Texase v roku 1963 s jediným cieľom: obohatiť život žien. Tento sen prekvital a rozrástol sa v globálnu spoločnosť s miliónmi nezávislých predajcov vo viac ako 35 krajinách. Spoločnosť Mary Kay už 60 rokov poskytuje ženám príležitosť definovať si vlastnú budúcnosť prostredníctvom vzdelávania, mentorstva, podpory a inovácií. Mary Kay investuje do vedy, ktorá stojí za krásou a výrobou špičkovej starostlivosti o pleť, dekoratívnej kozmetiky, výživových doplnkov a parfumov. Mary Kay verí v záchranu našej planéty pre budúce generácie, v ochranu žien postihnutých rakovinou a domácim násilím a v podporu mladých ľudí, aby nasledovali svoje sny. Viac informácií nájdete na stránkach marykayglobal.com, sledujte nás na sociálnych sieťach Facebook, Instagram a LinkedIn alebo X (predtým známej ako Twitter).

O združení Global Shea Alliance

GSA je neziskové priemyselné združenie s 919 členmi z 39 krajín vrátane žien zberateliek a spracovateliek, značiek a maloobchodníkov, dodávateľov ingrediencií, občianskej spoločnosti, výskumných inštitúcií a zákonodarcov. Prostredníctvom verejno-súkromných partnerstiev podporuje GSA udržateľnosť odvetvia, kvalitatívne postupy a normy, ako aj dopyt po bambuckom masle v potravinách a kozmetike.

Viac informácií nájdete na stránke https://globalshea.com.

Fotografie/Galéria Multimédií dostupná na: https://www.businesswire.com/news/home/53861266/en

Originál tohto textu je oficiálna, záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Kontakty

Mary Kay Inc. Corporate Communications

marykay.com/newsroom

972.687.5332 alebo media@mkcorp.com

Zdroj: Mary Kay Inc.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring