OTS: Maxion Wheels investuje do výroby hliníkových kolies v Ostrave

TASR, 11. decembra 2013 10:42

Ostrava 9. decembra /PRNewswire/ (TASR-OTS) - Spoločnosť Maxion Wheels zverejnila program významných investícií do svojho závodu na výrobu hliníkových kolies v Ostrave v Českej republike.

Investičný program bude zameraný na technologické inovácie, úsporu energie a zníženie množstva odpadov. Zároveň bude rozšírená kapacita lakovne, aby spoločnosť dokázala uspokojiť rastúci dopyt zákazníkov po štýlových kolesách a zároveň boli dodržané najvyššie kvalitatívne štandardy.

V roku 2012 vyrobila česká pobočka spoločnosti Maxion Wheels viac ako 1,8 milióna hliníkových kolies, ktoré putovali mnohým popredným európskym výrobcom automobilov.

Pieter Klinkers, prezident divízie Maxion Wheels pre Európu, Afriku a Áziu povedal: "Sme veľmi radi, že realizujeme tento významný krok vpred pre náš závod na výrobu hliníkových kolies v Českej republike. Český tím urobil veľký pokrok a teraz nastal správny čas na tento úspech nadviazať a investovať do najmodernejších technológií v oblasti spracovania a vybavenia. Spoločnosť Maxion Wheels sa snaží ponúkať svojim zákazníkom kvalitné produkty a výhodné ceny. Teším sa na debatu o našich investičných plánoch s kompetentnými orgánmi v Českej republike."

Maxion Wheels je popredný výrobca kolies pre osobné automobily, dodávky a komerčné ťahače a návesy. Spoločnosť tiež vyrába oceľové disky pre vojenské a poľnohospodárske vozidlá a ďalšie terénne využitie. S viac než storočnými skúsenosťami je spoločnosť Maxion najväčším svetovým výrobcom kolies, ktorých v súčasnosti vyrába 65 miliónov kusov ročne. Výrobcom originálnych zariadení dodáva spoločnosť svoje produkty z 21 závodov v 12 krajinách na 5 kontinentoch. Má moderné technické centrá na americkom kontinente, v Európe a Ázii. www.iochpe-maxion.com.br, www.maxionwheels.com.

Kontakt: Eric Moraw, +1-734-737-5679

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lt pop

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring