OTS: MCE 2024 Miláno: Spoločnosť Midea RAC uvádza ...

TASR, 20. marca 2024 10:47

OTS: MCE 2024 Miláno: Spoločnosť Midea RAC uvádza udržateľné riešenia pre potreby chladenia, vykurovania a teplej úžitkovej vody v domácnostiach

Miláno 20. marca (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - V rámci inšpiratívnej témy „ZELENÁ VÍZIA, MODRÁ BUDÚCNOSŤ" sa spoločnosť Midea, globálny líder v oblasti klimatizačných riešení, výrazne presadila na veľtrhu Mostra Convegno Expocomfort (MCE) 2024 v Miláne. Toto uznávané podujatie je ústredným bodom pre odborníkov v odvetviach HVAC (vykurovanie, vetranie, klimatizácia), inštalatérstva a obnoviteľných zdrojov energie.

Do centra pozornosti sa dostala divízia klimatizačných zariadení pre obytné priestory (Midea RAC) značky Midea, ktorá predstavila celý rad produktov a riešení zameraných na podstatu inovácií. V expozícii boli uvedené produkty R290, produktový rad CirQHP a PortaSplit, z ktorých každý je navrhnutý tak, aby spĺňal širokú škálu potrieb a zároveň stelesňoval záväzok k udržateľnej budúcnosti.

S dosiahnutím pozoruhodného míľnika v globálnom predaji viac ako 6,2 milióna kusov stojí Midea na čele v propagácii svojich pokročilých produktov R290, čo dokazuje neochvejnú oddanosť voči udržateľnosti. Na tejto výstave Midea prvýkrát predstavila svoj produktový rad R290 Combo a výskumný projekt R290 multi-split. Spoločnosť Midea sa vždy snažila vyriešiť technické ťažkosti systému R290 One Drive Three Multi-Split a dosiahla úvodný pokrok v oblasti snímača úniku chladiva. Tieto pokroky sú znakom záväzku spoločnosti Midea poskytovať svojim zákazníkom spoľahlivé a bezpečné produkty a zároveň prispievať k úsiliu o environmentálnu udržateľnosť.

Okrem toho sa Midea zameriava plnenie potrieb v rôznych klimatických podmienkach, najmä na európskom trhu. Produktový rad CirQHP vytvára komplexné riešenie tepelného čerpadla na chladenie, vykurovanie a prípravu teplej úžitkovej vody. Inovatívny systém, skonštruovaný pre všestrannosť, ponúka celý rad prispôsobiteľných možností vrátane riešenia rekuperácie tepla, multi-hybridného riešenia a interiérového hybridného riešenia. Každá možnosť je navrhnutá tak, aby poskytovala bezkonkurenčnú flexibilitu a pohodlie, a pritom zabezpečila každej domácnosti optimálnu účinnosť a maximálny komfort. Výberom produktov z radu CirQHP si jednotlivci nevyberajú len produkt, ale celkové inteligentné, energeticky úsporné riešenie, ktoré zabezpečí, že ich domov bude dokonale pohodlný po celý rok.

Okrem toho predstavila Midea systém All-In-One Smart Energy Management System MHELIOS, ktorý je stelesním spojenia technológie a udržateľnosti. Tento inteligentný systém s hybridným invertorom je navrhnutý tak, aby optimalizoval využívanie ekologickej elektrickej energie v integrácii so solárnymi panelmi, uskladnením energie a inteligentnými domácimi spotrebičmi. Tento holistický prístup k hospodáreniu s energiou je v súlade so Zelenou stratégiou Midea, zameranou na udržateľnú budúcnosť.

Pohľady boli upriamené aj na PortaSplit, produkt známy svojou kreativitou, ktorý si v poslednom čase vzbudil značnú pozornosť v oblasti dizajnu a inovácií. PortaSplit pritiahol širokú pozornosť vďaka vynikajúcemu výkonu produktu a jednoduchej inštalácii. Stefan Anderi, podpredseda German Design Council, osobne odovzdal za produkt PortaSplit cenu „German Design Award". Po tomto úspechu PortaSplit preukázal svoju vynaliezavosť ešte raz, keď získal prestížne ocenenie iF Product Design Award, čím ďalej upevnil svoju povesť výnimočného dizajnu a výkonu.

Jedno ocenenie za druhým, ktoré PortaSplit získava, svedčia o jeho inovatívnom dizajne. Predstavuje integrovaný nový dizajn, ktorý spája výhody konvenčných prenosných klimatizačných jednotiek (AC) a pevne inštalovaných splitových AC.

Systém PortaSplit, ktorý reaguje na dopyt trhu po energeticky úsporných riešeniach a teplotnom komforte, vyniká schopnosťou splniť očakávania spotrebiteľov na špičkový produkt, ktorý rieši bežné problémy spojené s konvenčnými AC. Nastavuje nový štandard na trhu s klimatizáciou a sľubuje, že očakávania spotrebiteľov na produkt, ktorý vyvažuje pohodlie s udržateľnosťou nielen splní, ale aj prekoná.

Rad inovatívnych produktov, ktoré predstavila spoločnosť Midea RAC na MCE 2024, vystihuje tému „ZELENÁ VÍZIA, MODRÁ BUDÚCNOSŤ". Vášeň spoločnosti Midea RAC pre trvalo udržateľný rozvoj sa prejavuje vytrvalým záväzkom prinášať špičkové produkty a riešenia, ktoré zvyšujú kvalitu života a zároveň chránia planétu.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2363822/image_1.jpg

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2363823/image_2.jpg

Video: https://mma.prnewswire.com/media/2364177/15s_V2.mp4

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring