OTS: Medit uvádza i900: Ďalšia evolúcia intraorálnych skenerov

TASR, 9. apríla 2024 11:03

Pozrite si zblízka debut modelu Medit i900 a objavte najnovšiu špičkovú stomatologickú technológiu

Soul a Long Beach 9. apríla (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Medit (www.medit.com), popredný poskytovateľ dentálnych 3D skenerov a digitálnych stomatologických riešení, s hrdosťou ohlasuje ďalší vývoj technológie intraorálneho skenovania s uvedením produktu Medit i900.

„Náš pokrok je motivovaný zameraním na zákazníka," povedal Michael Lee, technický riaditeľ. „i900 je dôkazom nášho úsilia o inováciu, ktorá umožňuje zubným lekárom nanovo zadefinovať štandardy starostlivosti o pacientov a efektívnosť praxe."

Medit i900 je vybavený inovatívnym novým ovládacím rozhraním, rýchlejším, plynulejším skenovaním, vylepšenou ergonómiou a zdokonalenou technológiou zachytávania materiálu. Produkt zlepšuje používateľskú prívetivosť a zároveň ponúka väčšiu presnosť a kontrolu. Medit i900 bude uvedený na celosvetovom virtuálnom podujatí 29. apríla 2024.

„Spoločnosť Medit si zachováva jedinečný prístup k vývoju produktov na základe podnetov klinických lekárov," povedal Han Ryu, riaditeľ pre rast a stratégiu spoločnosti Medit. „i900 stelesňuje všetky princípy spoločnosti Medit: intuitívny dizajn, špičkový softvér a popredná zobrazovacia technológia. Ale čo je najdôležitejšie, predstavuje skok vpred v tom, ako môže digitálna stomatológia transformovať starostlivosť o pacientov."

Spoločnosť Medit spôsobila revolúciu na trhu v roku 2018 svojím prvým intraorálnym skenerom i500, ktorý ponúka zubným lekárom vysoko presnú a užívateľsky prívetivú možnosť za výrazne nižšie náklady ako konkurencia. Na základe tohto úspechu uviedla spoločnosť Medit v roku 2021 najpredávanejší model i700, po ktorom v roku 2022 nasledovali modely i700 Wireless a i600, ktoré poskytujú komplexný sortiment skenerov pre všetky typy zubných ordinácií.

Medit i900 bude obsahovať aj platformu Medit Link, ktorá ponúka bezplatné zubárske aplikácie, ktoré zvyšujú produktivitu a zefektívňujú pracovné postupy. Medit Link sa hladko integruje s inými platformami, službami a hardvérom.

Model i900, ktorý bude uvedený 29. apríla, predstavuje ďalší vývoj intraorálnych skenerov, ktoré formujú budúcnosť digitálnej stomatológie. Viac informácií nájdete tu:

https://www.medit.com/medit-i900-teaser/.

O spoločnosti Medit

MEDIT je globálny poskytovateľ 3D intraorálnych skenerov a komplexnej digitálnej stomatologickej platformy, ktorá je založená na vlastnej patentovanej najmodernejšej technológii. Spoločnosť tiež vyvíja inovatívny softvér pre digitálnu stomatológiu, ktorý podporuje kolaboratívne pracovné postupy medzi zubnými klinikami a laboratóriami.

MEDIT má od svojho založenia v roku 2000 sídlo v juhokórejskom Soule. Spoločnosť má tiež zástupcov v Amerike a Európe a môže sa pochváliť globálnou sieťou distribútorov vo viac ako 100 krajinách. Navštívte oficiálnu webstránku MEDIT, kde nájdete podrobné informácie o produktoch a softvéri MEDIT, a oficiálne kanály YouTube a sociálnych médií MEDIT, kde nájdete ďalší obsah.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2380027/Press_release_image_teaser_image_1_i900.jpg

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/1798058/Logo_MEDIT_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring