OTS: Medovina Barrique je aktuálnym držiteľom titulu BEST MEAD IN THE WORLD...

TASR, 25. júna 2024 9:31

OTS: Medovina Barrique je aktuálnym držiteľom titulu BEST MEAD IN THE WORLD - NAJLEPŠIA MEDOVINA SVETA zo včelárskeho kongresu APIMONDIA v Santiago de Chile

S ocenením získalo Medovinárstvo Apimed na 2 roky aj Putovný pohár, ktorý môžete práve teraz vidieť v centre Bratislavy!

Bratislava 25. júna (TASR/OTS) - Rodinné Medovinárstvo Apimed z Dolnej Krupej, získalo počas svojej 25 ročnej činnosti už viac ako 100 prestížnych ocenení za med a medovinu na rôznych domácich a medzinárodných súťažiach.

„V roku 2023 sa nám podarilo získať 2 ocenenia z GREAT TASTE v Londýne. Od porotcov sme dostali najvyššie možné ocenenie - 3 hviezdy za Staroslovanskú medovinu svetlú z agátového medu a 2 hviezdy za Staroslovanskú medovinu tmavú z lesného medu. Na ocenenie GREAT TASTE sme mimoriadne hrdí, pretože je považované za Oskara vo svete gastronómie,“ hovorí Ing. Peter Kudláč, majiteľ medovinárstva APIMED.

„Medovina Barrique priniesla zlatú medailu a titul „Best mead in the world“ čiže Najlepšia medovina na svete, zo svetového včelárskeho kongresu Apimondia 2023 v Santiago de Chile“ dodáva Peter Kudláč.

V apríli tohto roku očarila „bariková medovina“ aj porotcov medzinárodnej súťaže Concours International de Lyon vo Francúzsku, kde získala tiež zlatú medailu.

Zlatú medailu a putovný pohár za víťaznú Medovinu Barrique si môžu návštevníci pozrieť od 28. júna 2024 v novootvorenej predajni APIMED na HVIEZDOSLAVOVOM NÁMESTÍ 22 v BRATISLAVE, kde pozývame nielen všetkých nadšencov a priaznivcov medoviny, ale aj tých, ktorí chcú lahodnú chuť medoviny spoznať.

„Počas slávnostného otvorenia predajne 28.6 – 29.6. 2024 od 9:30 – 17:30 budú môcť návštevníci, v krásne zrekonštruovaných priestoroch historickej budovy, ochutnať Najlepšiu medovinu na svete a pre každého sme pripravili aj malý darček.“ dodáva Mária Kudláčová.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring