OTS: Mercedes-Benz a BYD spájajú svoje sily ...

TASR, 5. apríla 2024 15:02

OTS: Mercedes-Benz a BYD spájajú svoje sily a vyvíjajú novú centrálu DENZA pre globálnu expanziu spoločnosti BYD

Mohol by byť nový luxusný sedan od Mercedes-Benz a BYD priekopníkom nových energetických sedanov svetovej triedy? Vďaka výraznému dizajnu a inovatívnej elektrifikácii sa ním môže stať.

Stuttgart 5. apríla (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Mercedes-Benz a BYD, popredný čínsky výrobca nových energetických vozidiel, nedávno testovali v uliciach Stuttgartu svoje najnovšie vozidlo DENZA pod spoločnou značkou. Počas cestného testu si najnovší luxusný model získal veľkú pozornosť okoloidúcich.

Dokonca aj karoséria nového vozidla, maskovaná nálepkami pred uvedením na trh, prezrádza jeho elegantný dizajn a inovatívne tvary. Čistý, uhladený dizajn s nízkou odolnosťou voči vetru stelesňuje filozofiu Wolfganga Eggera, dizajnéra nového modelu DENZA, ktorý bol predtým vedúcim predstaviteľom značky Audi, a vyvrcholením je elektrická elegancia, ktorá je športová a zároveň luxusná. „Dizajn je zároveň temperamentný a luxusný," povedal Egger, dizajnér vozidla.

Novo vyvinutý model DENZA je úplne nové luxusné vozidlo. Vozidlo vybavené novou energetickou technológiou spoločnosti BYD bude priekopníkom v budovaní čínskych luxusných sedanov s novou energetickou technológiou na svetovú úroveň a očakáva sa, že sa začne predávať do konca tohto roka.

Od roku 2023 mali vozidlá DENZA premiéru na veľkých autosalónoch v Thajsku, Nemecku, Japonsku, Indonézii, Švajčiarsku a ďalších krajinách. Nový model bude zohrávať kľúčovú úlohu v celosvetovom predaji spoločností DENZA a BYD.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2378547/DENZA_1.jpg

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2378548/DENZA_2.jpg

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2378549/DENZA_3.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring