OTS: M&G presadzuje udržateľnosť ako oficiálny ...

TASR, 2. apríla 2024 9:08

OTS: M&G presadzuje udržateľnosť ako oficiálny kancelársky partner na Boao Forum for Asia

Šanghaj 2. apríla (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Pod hlavnou témou „Ázia a svet: spoločné výzvy, zdieľaná zodpovednosť," sa 26. marca konala výročná konferencia Boao Forum for Asia (BFA) za rok 2024 v čínskom meste Hainan. Spoločnosť M&G je oficiálnym dodávateľom kancelárskych potrieb pre fórum od roku 2005. V rámci tohto partnerstva zriadila spoločnosť M&G v mieste konania zelenú kancelársku zónu, ktorá ponúka vysoko kvalitné kancelárske potreby a udržateľné papierenské produkty.

V reakcii na snahy o znižovanie uhlíkovej stopy pripravila spoločnosť M&G pre účastníkov balíčky ekologických kancelárskych potrieb. Náplň gélového pera bola vyrobená z kyseliny polymliečnej (PLA), fermentovanej z kukurice a inej biomasy s obsahom škrobu. Obal brožúry bol vyrobený z prémiovej kože s vyťahovaným efektom certifikovanej podľa noriem Global Recycled Standard (GRS). Použitý papier má certifikát Forest Stewardship Council (FSC).

Spoločnosť M&G zároveň spustila svoju službu zákazkových ekologických kancelárskych potrieb s cieľom pomôcť viacerým podnikom a organizáciám znížiť environmentálnu stopu a emisie skleníkových plynov z kancelárií. Čínsky papierenský gigant sa snaží umožniť väčšiemu počtu ľudí pracovať a žiť udržateľnejším spôsobom tým, že uplatňuje udržateľný prístup pri výrobe každodenných papierenských výrobkov.

V roku 2021 sa spoločnosť M&G dostala na čelo v čínskom papierenskom priemysle a naštartovala stratégiu trvalo udržateľného rozvoja. Spoločnosť M&G aktívne vykonávala prácu v rámci štyroch strategických pilierov: „udržateľné výrobky", „reakcia na zmenu klímy", „udržateľný dodávateľský reťazec" a „posilnenie postavenia zamestnancov a komunít", dosahovanie priaznivých výsledkov a podniknutie pevného kroku smerom k „písaniu udržateľnej obchodnej budúcnosti".

Spoločnosť M&G úspešne uviedla na trh celý rad ekologických produktov vrátane prvej série uhlíkovo neutrálnych kancelárskych potrieb vyrobených z recyklovaných obalov na jedlo, gélových pier "Carbon Emission Reduction Plan" využívajúcich recyklovaný plastový akryl zo starých domácich spotrebičov a série Endangered Species Wetland, ktorá je vyrobená z biologicky rozložiteľných materiálov PLA alebo recyklovaných materiálov a prispieva k úsiliu o zachovanie biodiverzity.

M&G je vedúcim hráčom na čínskom trhu kancelárskych potrieb, ktorý vedie z hľadiska mierky obchodu, ziskovosti, distribučného pokrytia, výskumu a vývoja produktov. Teraz sa stáva jednou z najväčších papierenských spoločností na svete.

Spoločnosť M&G Stationery každoročne investuje približne 100 miliónov RMB do výskumu a vývoja, čím dosahuje viac ako 1100 práv duševného vlastníctva. Jej silná distribučná sieť pokrýva 70 000 maloobchodných terminálov, s dosahom na viac ako 80 % škôl v celej Číne a viac ako 50 zámorských krajín.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2374243/image_5004835_26484324.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring