OTS: Midea KWHA odhaľuje revolučné riešenia pre celú ...

TASR, 20. novembra 2023 9:15

OTS: Midea KWHA odhaľuje revolučné riešenia pre celú domácnosť v oblasti vody na veľtrhu Aquatech Amsterdam

Amsterdam, 20. novembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Midea Kitchen and Water Heater Appliances Business Division (Midea KWHA) predstavila svoje inovatívne riešenia pre celú domácnosť v oblasti vody Whole House Water Solutions na veľtrhu Aquatech Amsterdam 2023, ktorý sa konal v Holandsku od 6. do 9. novembra. Prítomnosť spoločnosti Midea KWHA na poprednom svetovom veľtrhu v oblasti vody zdôrazňuje záväzok obchodnej divízie poskytovať komplexnú úpravu vody na filtráciu a ohrev vody v domácnostiach.

Midea Whole House Water Solutions je komplexný balík navrhnutý tak, aby spĺňal rôzne potreby vody pre celú domácnosť. Tento systém zahŕňa predfiltre, zmäkčovače vody, dávkovače vody, čističe vody, riešenia pre nápoje a riešenia pre ohrievače vody. Flexibilita ponuky spoločnosti Midea KWHA zaručuje, že každá domácnosť môže využívať riešenia na mieru, od kuchyne cez obývačku, kúpeľne, pracovné priestory až po miestnosť s vybavením.

Predstavené riešenia spoločnosti Midea KWHA nie sú len o rozmanitosti, ale aj o integrácii a jednoduchosti používania. Boli premyslene navrhnuté tak, aby vyhovovali takmer každému domácemu scenáru. Napríklad v kuchyni podporujú výrobky Midea KWHA kulinárske postupy tým, že zabezpečujú, aby bola čistená voda vždy k dispozícii, zatiaľ čo obývacia izba využíva elegantný dizajn a pohodlie dávkovačov vody Midea. Pracovné priestory ponúkajú hydratáciu vďaka efektívnym riešeniam Midea KWHA a kúpeľne sa zmenia na komfortné priestory vďaka ohrevu vody na požiadanie.

Okrem toho je značka hrdá na svoje multifunkčné riešenia pre nápoje, ktoré zahŕňajú inovatívne výrobníky ľadu a perlivej vody, ktoré dodajú rafinovanosť viacerým domácim zariadeniam. Midea KWHA tiež ponúka rôznorodý sortiment zariadení na čistenie vody pomocou reverznej osmózy. Tieto výrobky sú navrhnuté tak, aby účinne čistili vodu a vyhovovali rôznym teplotným požiadavkám. Ponúkajú aj funkciu bublinkovej vody, čo zvyšuje ich funkčnosť a príťažlivosť.

Aquatech Amsterdam 2023 ako popredný svetový veľtrh v oblasti vodárenstva, pitnej a odpadovej vody potvrdzuje svoj záväzok k bezpečným osobným obchodným stretnutiam. Midea KWHA je v súlade s touto inovatívnou platformou, ktorá dbá na bezpečnosť, čím dokazuje svoje odhodlanie dosahovať dokonalosť a zabezpečovať blaho zákazníkov.

Prezentácia spoločnosti Midea KWHA na veľtrhu Aquatech Amsterdam 2023 znamená monumentálny pokrok vo vývoji riešení pre domácu úpravu vody. Balík Midea Whole House Water Solutions je predzvesťou novej éry, v ktorej sú kvalita, bezpečnosť a pohodlie základom vodovodného systému každej domácnosti. So spoločnosťou Midea KWHA si majitelia domov neinštalujú len výrobok, ale prijímajú životný štýl čistoty, účinnosti a inovácií pre celý svoj domov.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2277372/1.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2277373/2.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring