OTS: Midea predstavuje na stretnutí Európskej ...

TASR, 2. apríla 2024 9:21

OTS: Midea predstavuje na stretnutí Európskej obchodnej konferencie za rok 2024 v Grécku spotrebiče novej generácie

Atény 2. apríla (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Midea, globálny líder v oblasti inteligentných domácich spotrebičov, s hrdosťou oznamuje svoju účasť na Európskej obchodnej konferencii Midea 2024, ktorá sa koná v Grécku od 20. do 22. marca. Na tomto podujatí predstaví Midea najnovšie príspevky na európskych trhoch v odvetví domácich a kuchynských spotrebičov odhalením dvoch inovatívnych produktov: rúry Midea TastePro a vstavanej rúry Midea 2.0.

Rúra Midea TastePro a vstavaná rúra Midea 2.0 sú inovatívnymi doplnkami modernej kuchynskej technológie, ktoré poskytnú používateľom pohodlie, efektívnosť a konektivitu v rámci zostavy inteligentnej domácnosti. Tieto spotrebiče, navrhnuté na integráciu do existujúcich ekosystémov internetu vecí (IoT), ponúkajú lepšie ovládanie a flexibilitu pri riadení kuchynských úloh bez rozsiahleho nastavovania a umožňujú zásah na diaľku pomocou kompatibilných zariadení mimo domácnosti. Na Európskej obchodnej konferencii v Grécku zaujala spoločnosť Midea strategickú pozíciu, aby mohla ponúknuť európskym spotrebiteľom profesionálny a inšpiratívny zážitok z varenia.

Rúra Midea TastePro

• Multifunkčná integrácia: Rúra Midea TastePro umožňuje používateľom piecť, opekať, grilovať a ešte oveľa viac, a to všetko v rámci jediného spotrebiča. Táto multifunkčná funkcia, ktorá pohodlne prechádza medzi možnosťami naparovania, pečenia a mikrovlnnej rúry, zjednodušuje proces varenia.

• Patentovaná grafénová technológia: Využívajúc pokročilú grafénovú technológiu zaisťuje rúra Midea TastePro efektívne a rovnomerné rozloženie tepla, čo vedie k presnému vareniu a konzistentným výsledkom.

• Technológia rýchleho ohrevu XpressHeating: Rúra Midea TastePro s technológiou rýchleho ohrevu XpressHeating skracuje čas predhrievania a urýchľuje varenie pri zachovaní kvality. Vďaka technológii inteligentného prepojenia Matter sa hladko integruje do ekosystémov inteligentnej domácnosti, poskytuje používateľom flexibilitu a zlepšuje ich zážitok z kuchyne. Vstavaná rúra Midea 2.0

• Grilovanie pri ultra vysokej teplote: Dosahujte vynikajúce výsledky s teplotami grilovania až 280 stupňov Celzia v porovnaní s 250 stupňami Celzia pri tradičných rúrach.

• Kapacita 72 l s 5 stojanmi: Vďaka dostatočnému priestoru na varenie a viacerým úrovniam zasunutia plechov môžu používatelia pripravovať rôzne jedlá súčasne, čím zabezpečia konštantné a rovnomerné ohrievanie všetkých jedál.

• Rýchlosť ohrevu: Pokročilá technológia rýchleho predhrievania umožňuje rúre dosiahnuť viac ako 250 stupňov Celzia len za 7 minút, čo používateľom ušetrí 30 % obvyklého času predhrievania. (Údaje podľa interných laboratórnych experimentov)

• Energetická účinnosť A+: Optimalizovaná programová logika a nový dizajn dutiny maximalizujú využitie energie tým, že generujú vhodné teplo a zabraňujú jeho úniku, čím sa zvyšuje energetická účinnosť.

Spotrebiče Midea sú navrhnuté tak, aby Európanom pomáhali pri varení v domácnosti. Keďže ponúkajú vynikajúce ovládanie, flexibilitu a výkon, premieňajú tradičné postupy na pohodlné, efektívne a všestranné zážitky z varenia. Cieľom spoločnosti Midea je preukázať svoje vedúce postavenie vo výrobe špičkových kuchynských spotrebičov, ktoré spĺňajú vyvíjajúce sa potreby a preferencie európskych spotrebiteľov a ponúkajú nové kulinárske možnosti v regióne.

O spoločnosti Midea a skupine Midea Group

Midea je jednou z viac ako 10 značiek v rámci Smart Home Business skupiny Midea Group. Midea Group bola založená v roku 1968 a v roku 2023 sa umiestnila na 278. mieste v rebríčku Fortune Global 500. Venuje sa inteligentným domácim spotrebičom, elektromechanike, stavebným technológiám, robotike, automatizácii a digitálnym inováciám.

V prípade otázok médií, ukážok produktov alebo rozhovorov kontaktujte:

[Isaac Fan] fanyx20@midea.com

[Jessie Wang] wangrong15@midea.com

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2370647/image_5028920_35042932.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring