OTS: Midea RAC dopĺňa nové produkty do svojho radu ...

TASR, 2. apríla 2024 10:58

OTS: Midea RAC dopĺňa nové produkty do svojho radu CirQHP Family v rámci ponuky komplexných riešení na reguláciu domácej klímy pre európske domácnosti

Miláno 2. apríla (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - V rámci zásadného posunu v riešení potrieb vykurovania a chladenia v európskych rodinách predstavila Divízia klimatizačných zariadení pre obytné priestory (Midea RAC) spoločnosti Midea svoje nové produkty CirQHP Family na výstave Mostra Convegno Expocomfort (MCE) 2024. Rad CirQHP Family je navrhnutý tak, aby poskytoval celoročné komplexné riešenie pre vykurovanie a chladenie priestorov na báze vzduchu aj vody, ako aj ohrev teplej úžitkovej vody, prispôsobené špeciálne pre rôznorodý európsky trh.

Počas panelovej diskusie, ktorú organizoval portál The Verge, sa odborníci z odvetvia zamerali na výzvy, ktorým čelia používatelia v súčasnej nestabilnej hospodárskej situácii, vrátane kolísajúcich cien energie s dopadom na mnohé domácnosti. Diskusia poukázala na pretrvávajúci boj medzi kolísavými nákladmi na energiu a obavami o životné prostredie, čo je výzva, ktorú sa RAC Midea zaviazala riešiť. CirQHP Family je jednou z reakcií Midea RAC na tento rozpor medzi udržateľnosťou a cenovou dostupnosťou. V rámci radu CirQHP Family, ktorý sa zameriava na potreby chladenia aj vykurovania, ponúka Midea RAC rôzne kombinácie produktov, pričom každá je navrhnutá tak, aby spĺňala jedinečné potreby používateľov a požiadavky na inštaláciu v rôznych typoch budov a zabezpečovala energetickú účinnosť, nákladovú efektívnosť a pohodlie. Či už ide o útulný byt alebo rozľahlú vilu, k dispozícii je optimálna konfigurácia, ktorá minimalizuje problémy s inštaláciou a zároveň maximalizuje pohodlie a efektivitu.

Hviezdou CirQHP Family je CirQHP Heat Recovery, celoročné komplexné riešenie ohrevu vzduchu a vody s technológiou rekuperácie tepla. Toto riešenie sa venuje problému požiadavky viacerých systémov s viacerými vonkajšími jednotkami. Takéto zostavy vedú nielen k vyšším nákladom na inštaláciu a emisiám uhlíka, ale zaberajú aj nadmerný priestor a zanechávajú väčšiu environmentálnu stopu.

Riešenie s rekuperáciou CirQHP Heat Recovery sa môže pochváliť vyššou účinnosťou a nižšími nákladmi na energiu. Je vybavené multi-split systémom, ktorý vyžaduje iba jednu vonkajšiu jednotku a rôzne typy vnútorných zariadení na zaistenie integrovaného riešenia ohrevu vzduchu a vody. Tento inovatívny prístup ponúka bezproblémové komplexné chladenie, vykurovanie a ohrev teplej vody a prináša revolúciu v pohodlí domova ekologickým spôsobom. Systém využíva pokročilú technológiu rekuperácie tepla a v lete poskytuje teplú úžitkovú vodu bez nákladov vďaka recyklácii odpadovej energiu z klimatizačného procesu. Táto technológia zabezpečuje rýchlu reguláciu teploty a celoročnú dodávku teplej vody len s jednou vonkajšou jednotkou, čo výrazne znižuje spotrebu energie, plytvanie materiálom a nároky na priestor. Doplnením ponuky o riešenie s malou nádržou s objemom 100 l pre obyvateľov bytov divízia Midea RAC uspokojuje rozmanité potreby inštalácie a stáva sa všestrannou voľbou pre každú domácnosť.

Okrem toho uviedla Midea RAC na trh sériu CirQHP Hybrid, ktorá je špeciálne navrhnutá pre chladnejšie regióny s jedinečnými potrebami vykurovania. Európske domácnosti čelia v oblasti vykurovania mnohostrannej dileme, pretože výmenu potrebuje viac ako 60 miliónov plynových kotlov. V extrémne chladných oblastiach sa môže zdať prechod na tepelné čerpadlá neefektívny a nákladný, pričom plynové kotly si spočiatku vyžadujú menej nákladov a ponúkajú lepší výkon pri nižších teplotách. Táto možnosť však nesie riziká spojené s kolísaním cien plynu a predpokladanými zmenami environmentálnych predpisov.

V rámci riešenia týchto výziev Midea RAC integrovala svoju špičkovú technológiu tepelného čerpadla CirQHP s plynovým kotlom a vyvinula dve riešenia, CirQHP Multi-hybrid a Indoor Hybrid, ktoré nielen čerpajú z výhod oboch systémov, ale zároveň slúžia ako odrazový mostík pri prijímaní ekologickejších energetických riešení.

Riešenia CirQHP Family stelesňujú princípy CirQHP Economy a CirQHP Humanity, ktoré odzrkadľujú záväzok Midea RAC k ZELENEJ VÍZII, MODREJ BUDÚCNOSTI. Zosúladením potrieb človeka s prírodou sa Midea RAC zameriava na dodávanie optimalizovaných riešení vykurovania a chladenia, ktoré sú energeticky úsporné, nákladovo efektívne a nízkouhlíkové, a pritom uspokojujú rozmanité potreby európskych domácností.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2375194/image_1.jpg

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2375193/image_2.jpg

Video: https://mma.prnewswire.com/media/2375195/Low_res_Video.mp4

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring