OTS: Mindray rozširuje svoje portfólio kardiologických ...

TASR, 24. októbra 2023 9:55

OTS: Mindray rozširuje svoje portfólio kardiologických biomarkerov o špičkové testy hs-cTnI a NT-proBNP, ktoré umožňujú zlepšiť starostlivosť o kardiovaskulárne ochorenia

Šen-Čen 24. októbra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Mindray (SZSE: 300760), svetový líder v oblasti zdravotníckych pomôcok a riešení, predstavuje vysoko citlivé kardiologické biomarkery troponín I (hs-cTnI) a NT-proBNP. Tieto doplnky rozšírili rôznorodé portfólio srdcových biomarkerov Mindray pre diagnostiku a zvládanie kardiovaskulárnych chorôb (CVD).

Hoci sú kardiovaskulárne ochorenia hlavnou príčinou úmrtí na celom svete, včasné odhalenie je kľúčom k záchrane života. V usmerneniach sa odporúča používať cTnl a NT-proBNP ako základné biomarkery pri podozrení na akútny koronárny syndróm (AKS) a srdcové zlyhanie pri včasnom skríningu, stratifikácii rizika, rýchlej diagnostike a terapeutickom monitorovaní.

Tieto dva testy sú výsledkom spolupráce spoločností Mindray a HyTest, spoločnosti Mindray a významného globálneho poskytovateľa protilátok a antigénov. Spoločnosť HyTest, známa svojimi odbornými znalosťami v oblasti srdcových biomarkerov, nechala v roku 2004 vybrať organizáciou AACC materiál kardiálneho troponínového komplexu ako medzinárodný štandard pre troponíny.

Oba testy, ktoré boli overené nemocnicou Wuhan Asian Heart Hospital v Číne a inštitútom Hennepin Healthcare Research Institute v USA, vykazujú vynikajúce klinické výsledky.

Test hs-cTnI spoločnosti Mindray: spoľahlivá detekcia poškodenia myokardu s vysokou mierou detekcie a nízkym koeficientom variácie

Test hs-cTnI spoločnosti Mindray ďaleko prevyšuje minimálne požiadavky na hs-cTn tým, že dosahuje pozoruhodnú mieru detekcie 93 % medzi limitom detekcie (Limit of Detection – LoD) a horný referenčný limit (Upper Reference Linit – URL) na úrovni 99 a nepresnosť miery detekcie pod 5 % pri URL na úrovni 99. To dokazuje výnimočnú citlivosť, presnosť a spoľahlivosť testu pri zisťovaní poškodenia myokardu. Okrem toho štúdia diagnostického algoritmu 0-2h vykonaná inštitútomHennepin Healthcare Research Institute ďalej podporuje jeho účinnosť pri diagnostike a liečbe kardiologických stavov v tomto kľúčovom časovom rámci.

Test NT-proBNP spoločnosti Mindray s vysokou presnosťou a silnou ochranou proti rušeniu

NT-proBNP je zavedený kardiálny marker pre srdcové zlyhanie a jeho zvládanie. Test NT-proBNP spoločnosti Mindray vykazuje vysokú presnosť s mierou variácie 5 % a účinne minimalizuje interferenciu s 55 bežnými liekmi na srdcové ochorenia, čo dokazuje jeho spoľahlivosť pri detekcii a zvládaní srdcového zlyhania.

„Vďaka integrácii priekopníckych protilátok spoločnosti HyTest a výskumu kardiálnych biomarkerov s pokročilou technológiou a platformou reagencií spoločnosti Mindray budeme poskytovať spoľahlivejšie riešenia, ktoré prinesú lepšie výsledky pre pacientov v oblasti kardiovaskulárnych ochorení aj mimo nej," povedal Dr. Jianwen He, vedúci oddelenia vedy v spoločnosti Mindray IVD.

Informácie o spoločnosti Mindray

Mindray je popredným vývojárom, výrobcom a dodávateľom zdravotníckych pomôcok a riešení, ktoré zdravotníckym pracovníkom na celom svete poskytujú inovatívne, život zachraňujúce nástroje v oblasti monitorovania pacientov a podpory života, diagnostiky in-vitro, lekárskeho zobrazovania a ortopédie.

Webová lokalita: https://www.mindray.com/en

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2254472/image_5018067_29234580.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2254473/image_5018067_29234658.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring