OTS: Modelové zasadnutie OSN - KOMUN 2024

TASR, 26. februára 2024 14:26

Košice 26. februára (TASR/OTS) - Prvé modelové zasadnutie OSN v Košiciach, KOMUN 2024, sa uskutoční už koncom tohto marca, presnejšie 22.3 -24.3 2024. Ide o medzinárodne uznávanú konferenciu pre mládež z celého sveta, ktorá dospievajúcim ponúka jedinečnú príležitosť zapojiť sa do svetového diania.

Pre účastníkov sú pripravené tri dni plné horlivých debát a diskusii na rôzne témy z prostredia medzinárodných vzťahov a politiky. Zaoberať sa budú aj otázkami týkajúcimi sa environmentálnej problematiky, ľudských a ženských práv a ochrany práv a slobôd žurnalistov a spravodajcov.

Jedná sa o jedinečnú príležitosť vcítiť sa do prostredia diplomatov a ambasádorov, a na vlastnú kožu zažiť simulované prostredie Organizácie Spojených Národov. Účastníci si podľa vlastného výberu zvolia krajinu, ktorej záujmy a politiku budú zastupovať a počas celého podujatia obhajujú potreby zvolenej krajiny.

Najaktívnejší účastníci získajú aj diplom, ktorý je vysoko oceňovaný prestížnymi vysokými školami. Samozrejme, cieľom nie je vyhrať, ale zapojiť sa a inovatívnym spôsobom šíriť povedomie o dianí vo svete.

Záujemcovia sa môžu prihlásiť cez tento link: https://mymun.com/conferences/komun-2023

Pre viac informácií navštívte naše sociálne siete: @komun_2024

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring