OTS: Modernejší a prehľadnejší portál ZDRAVIE.sk

TASR, 11. októbra 2012 14:16

Bratislava 11. októbra (TASR-OTS) - Najnavštevovanejší internetový portál v oblasti zdravia na Slovensku s takmer desaťročnou históriou ZDRAVIE.sk od októbra mení svoj dizajn a skvalitňuje svoju funkcionalitu.

Udržať si líderstvo v tomto segmente mediálneho trhu a vyjsť v ústrety želaniam návštevníkov, to sú dva hlavné dôvody pre ktoré pristúpil odborný tím portálu ZDRAVIE.sk k realizácií komplexnejších zmien v oblasti jeho funkcionality, prehľadnosti a dizajnu.

Portál ZDRAVIE.sk ako jeden z najkomplexnejších informačných portálov v oblasti zdravia návštevníkom prináša praktické odborné poradenstvo pre ľudí trpiacich chronickými ochoreniami, ale aj pre tých, ktorí potrebujú pomôcť pri riešení rôznych akútnych zdravotných problémov. Pre alergikov je na ňom dostupný jedinečný komplexný sumár aktuálneho peľového spravodajstva podľa jednotlivých regiónov. Jeho súčasťou je tiež napríklad veľké množstvo prehľadne spracovaných encyklopedických zoznamov ochorení, diagnóz, liekov a zdravotníckych pomôcok.

K najobľúbenejším a najpodstatnejším častiam portálu ZDRAVIE.sk patrí jeho diskusné fórum, ktoré je v súčasnosti oveľa prehľadnejšie a poskytuje návštevníkom jednoduchší prístup k ich obľúbeným diskusiám na tému zdravie a životný štýl.

Všetky funkcie, na ktoré sú návštevníci portálu ZDAVIE.sk zvyknutí, však samozrejme ostali zachované a vykonané úpravy len zjednodušili a spríjemnili ich ovládanie a funkcionalitu. Celý portál sa teraz tiež oveľa pohodlnejšie ovláda aj z mobilných zariadení.

Vysoká informačná hodnota portálu ZDRAVIE.sk a jeho kvalitné odborné zázemie, to je to najhlavnejšie, čo portál ponúka svojím návštevníkom. Pevné postavenie medzi dvadsiatkou najnavštevovanejších portálov na Slovensku a návštevnosť viac než 400 tisíc užívateľov mesačne je zasa silným záväzkom pre tím tvorcov portálu ZDRAVIE.sk, aby ho neustále skvalitňoval a modernizoval.

Zdroj: AIMmonitor, Gemius 2012

V prípade potreby ďalších informácií nás kontaktujte na: tel.: 02/ 43631195, mail: redakcia@zdravie.sk, Zdravie.sk, s. r. o., Haburská 49/D, 821 01 Bratislava.

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lt jk

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring