OTS: Módny elektronický obchod Modnique spustil stránku lokalizovanú v ruštine

TASR, 22. novembra 2013 14:32

Spoločnosť Modnique prináša ruským zákazníkom vôbec prvé personalizované skúsenosti spustením lokalizovanej stránky Nové, používateľsky prívetivé a lokalizované stránky sú prispôsobené rastúcemu počtu medzinárodných zákazníkov

REDONDO BEACH, USA, Kalifornia 18. novembra 2013 -- (TASR/OTS) (BUSINESS WIRE)-- Svetový módny elektronický obchod Modnique spustil svoju prvú stránku lokalizovanú v ruskom jazyku s cieľom poskytnúť svojmu najrýchlejšie rastúcemu segmentu zákazníkov zážitok z nakupovania šitý na mieru. Stránka Modnique.com/ru bude obsahovať predvoľby v regionálnom štýle, plnú podporu ruského jazyka a miestne spôsoby platby. Vďaka tomu budú môcť ruskí zákazníci nakupovať so zľavami rovnaké dizajnové značky, ako si obľúbili anglicky hovoriaci zákazníci.

55 percent celkovej obchodnej činnosti spoločnosti Modnique sa realizuje mimo Spojených štátov amerických. Preto je dôležitá expanzia na medzinárodné trhy v príslušných rodných jazykoch. Podľa očakávania konzultantskej spoločnosti McKinsey & Company porastie objem online nákupov u ruských zákazníkov do roku 2015 každoročne o 27 percent, a do roku 2014 dosiahne výšku 25 miliárd dolárov. Okrem toho sa očakáva, že ročné tržby na jedného zákazníka sa v budúcich dvoch rokoch viac ako zdvojnásobia na 1 272 dolárov, čo je viac ako vo Francúzsku, Brazílii a Južnej Kórei. Tieto prognózy zodpovedajú údajom spoločnosti Modnique: v 3. štvrťroku 2013 zaznamenala spoločnosť medziročný nárast návštevnosti stránky o 128 percent a nárast tržieb z Ruska a Ukrajiny o 145 percent.

"Zaznamenali sme úspech u našich anglicky hovoriacich zákazníkov a teraz chceme poskytovať regionálne zamerané verzie našej stránky," povedal generálny riaditeľ spoločnosti Modnique Einaras Gravrock. "Po starostlivom sledovaní správania sa našich globálnych zákazníkov a medzinárodných trendov v elektronickom obchode sme sa rozhodli spustiť prvú lokalizovanú stránku v ruskom jazyku."

Digitálny marketingový tím spoločnosti Modnique pôsobí na ruských sociálnych médiách VK.com a Odnoklassniki a realizuje cielené marketingové kampane v ruskom jazyku. Stránka Modnique.com/ru akceptuje okrem hlavných kreditných kariet a PayPal aj miestne spôsoby platby, vrátane Qiwi, Webmoney, Yandex.Money a bankových prevodov z miestnych pobočiek. Stránka poskytuje služby zákazníkom v ruskom jazyku v príslušných časových pásmach a tiež podporu pri vybavovaní náležitostí spojených s clom a colnými poplatkami. Okrem toho ponúka na obmedzenú dobu dopravu zdarma pri objednávkach nad 99 dolárov. Zmluvná kuriérska služba bude realizovať dopravu zásielok po celom Rusku.

O spoločnosti Modnique

Modnique je globálny módny elektronický obchod so sídlom v južnej Kalifornii. Spoločnosť bola založená v roku 2011. Modnique prevádzkuje butikové akcie zamerané na oblečenie, kabelky, doplnky a detský tovar, za ceny až o 85 percent nižšie ako v maloobchodnom predaji. Spoločnosť sa špecializuje na dodávateľské a dopravné značky z celého sveta. Akcie a obchody sú zásobované značkovým tovarom pre elegantných medzinárodných spotrebiteľov, a podporujú každý štýl a každú príležitosť.

Kontakty

Pre Modnique

Annie Pham, 310-481-1431 kl. 17

HYPERLINK "mailto:annie.pham@fusionpr.com"

annie.pham@fusionpr.com

Zdroj: Modnique

Zobraziť túto tlačovú správu na stránke:

HYPERLINK

http://www.businesswire.com/news/home/20131117005006/en

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring