OTS: Modul typu N s dvojitým sklom od Shanghai Electric ...

TASR, 1. februára 2024 15:35

OTS: Modul typu N s dvojitým sklom od Shanghai Electric získal certifikát TÜV Süd

Šanghaj 1. februára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Shanghai Electric („spoločnosť", SEHK:2727, SSE:601727) ohlásila, že Nency Solar Technology (Nantong) Co., Ltd. („Nency Solar"), solárna sekcia spoločnosti Shanghai Electric, získala certifikáty IEC 61215:2021 a IEC 61730:2023 pre svoj fotovoltaický (PV) modul typu N s dvojitým sklom. Certifikáty udelil globálny skúšobný, inšpekčný a certifikačný orgán TÜV SÜD na základe rozsiahlych hodnotení zameraných na testovanie a overovanie výkonu, bezpečnosti, životnosti a spoľahlivosti solárnych modulov, pri ktorých produkt dosiahol výnimočné výsledky.

Tento nový míľnik, ktorý upevňuje prvenstvo Shanghai Electric v oblasti solárnych technológií, zvyšuje prestíž spoločnosti, pokiaľ ide o kvalitu a funkčnosť výrobkov, keďže výrobca pokračuje v zvyšovaní investícií do výskumu a vývoja s cieľom podporiť svoje technologické inovácie a posilniť svoje postavenie v odvetví obnoviteľných zdrojov energie. Firma tak pripravuje pôdu pre vývoj efektívnejších, spoľahlivejších a výkonnejších solárnych produktov, ktoré pomáhajú svetu urýchliť prechod k ekologickejšej budúcnosti.

Solárny modul od Nency Solar typu N s dvojitým sklom bol uvedený na trh v roku 2023 a je prvým produktom spoločnosti v jej aktuálnej snahe o vývoj vysokoúčinných solárnych modulov. Ide o významný krok vpred na ceste k rozvoju solárnej technológie. Modul je nabitý výkonom až 630 W, účinnosťou 3 % a vysokou bifaciálnosťou. Medzi jeho výhody patrí nízky teplotný koeficient, nízka degradácia spôsobená svetlom (LID) a nízka degradácia spôsobená potenciálom (PID), čo zvyšuje jeho univerzálnosť a čas prevádzky, ako aj odolnosť v extrémnych poveternostných podmienkach.

Uvedenie solárneho modulu na trh je na poli nových energetických produktov prelomovým úspechom v rámci programu Shanghai Electric a podčiarkuje autonómiu spoločnosti v oblasti výroby a vývoja PV, čo je významný krok na podporu jej snahy o ekologický, nízkouhlíkový a vysokokvalitný rozvoj, ktorý buduje dôležitý základ pre jej globálnu expanziu.

Nency Solar, dcérska spoločnosť v plnom vlastníctve Shanghai Electric, bola založená v júni 2023, po uzavretí dohody medzi Shanghai Electric a samosprávou okresu Haimen mesta Nantong, ktorá umožnila spoločnosti v meste otvoriť prevádzku pre solárnu produkciu, výskum a vývoj. Tento projekt naštartoval partnerstvo medzi mestom Nantong a spoločnosťou, zamerané na skúmanie nových modelov rozvoja, ktoré by urýchlili rast solárneho sektora. Založenie spoločnosti Nency Solar, ktorej cieľom je dosiahnuť výrobnú kapacitu 4,8 GW vysokoúčinných solárnych modulov s heterojunkciou (HJT), môže premeniť mesto Nantong na centrum odvetvia PV, so zásadným vplyvom na modernizáciu priemyslu v meste.

V auguste 2023 otvorili Nency Solar a TÜV SÜD strategické partnerstvo zamerané na inovácie v oblasti PV, ktoré zahŕňa testovanie produktov, certifikáciu, služby v oblasti znalostí a školenia. Dvojica organizácií spoločne preskúma aj uhlíkovo neutrálne technológie a využije svoje zdroje a odborné znalosti na spoluprácu v oblastiach, ako sú priemyselné reťazce, štandardné systémy a integrácia priemyslu a financií.

Obchodné partnerstvo im umožní rozvíjať priemyselné normy pre technológiu vysoko efektívnych modulov typu N, ktorá pomôže posúdiť a overiť spoľahlivosť modulov v reálnom prostredí. Okrem toho podniknú projekty, ktoré posúdia uplatnenie a uhlíkové emisie modulov typu N v exteriérových solárnych elektrárňach. Do budúcnosti spoločnosť Shanghai Electric plánuje stavať na svojich technických objavoch, ktoré urýchlia jej inovácie pri vývoji nových energetických produktov. V snahe zvýšiť svoj globálny vplyv rozširovaním partnerstiev v energetike sa spoločnosť chystá investovať viac zdrojov do výskumu nových technológií, aby podporila pokrok v tomto sektore a umožnila prostredníctvom svojich najmodernejších riešení krajinám na celom svete dosiahnuť svoje ciele v oblasti emisií uhlíka.

Viac informácií nájdete na stránke https://www.shanghai-electric.com/group_en/.

Video: https://mma.prnewswire.com/media/2330943/SHANGHAI_ELECTRIC.mp4

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1800747/logo_new_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring