OTS: MWC 2024 | Huawei prináša úplne nové riešenie HiSec SASE na inteligentnú ..

TASR, 1. marca 2024 8:11

OTS: MWC 2024 | Huawei prináša úplne nové riešenie HiSec SASE na inteligentnú ochranu podnikových pobočiek

BARCELONA 1. marca (TASR/OTS) - /PRNewswire/ -- Na MWC Barcelona 2024 bolo v rámci IP Club Carnival predstavené úplne nové riešenie HiSec SASE od spoločnosti Huawei. Toto riešenie orientované na budúcnosť vyniká integrovanou inteligentnou ochranou pre cloud-sieť-okraj-koncové body, ktorá poskytuje konzistentné zabezpečenie ústredia a pobočiek podniku.

Podiel podnikov na celom svete, ktoré využívajú verejné cloudové služby prostredníctvom internetu v súčasnosti dosahuje 60 %. Podniky prechádzajú od uplatňovania centralizovaného prístupu k službám prostredníctvom vlastného dátového centra ústredia k tomu, že umožňujú pobočkám priamy prístup k službám v cloude. Napriek tomu, že ústredie má dostatok zariadení a personálu na bezpečnostnú ochranu, pobočky často z dôvodu obmedzených investícií do zdrojov implementujú slabú bezpečnostnú ochranu. Preto vzniká naliehavá potreba modernizovať schopnosti bezpečnostnej ochrany.

Pri prezentovaní bezpečného a efektívneho riešenia sieťovej architektúry Huawei pod názvom HiSec SASE zdôraznil Leon Wang, prezident Huawei Data Communication Product Line, jeho schopnosť rýchleho riešenia hrozieb druhej úrovne, špičkový výkon detekcie a presnú prevenciu pred ransomvérom.

1. Rýchle riešenie hrozieb druhej úrovne. Riešenie HiSec SASE od spoločnosti Huawei dokáže automaticky zvládnuť 99 % bezpečnostných udalostí v rámci celej siete v priebehu niekoľkých sekúnd. Využíva viac ako 8000 bezpečnostných inferenčných pravidiel a inteligentných algoritmov porovnávania.

2. Špičkový výkon detekcie. Inteligentná konvergovaná komplexná bezpečnostná brána Huawei umožňuje načítanie bezpečnostných funkcií na požiadanie. Táto brána je vybavená štyrmi jedinečnými bezpečnostnými nástrojmi – adaptívnym bezpečnostným nástrojom (ASE), šifrovacím a dešifrovacím nástrojom, nástrojom na porovnávanie vzorcov a hardvérovou akceleráciou – a poskytuje špičkový výkon detekcie hrozieb (o 50 % vyšší ako priemer v odvetví).

3. Presná prevencia ransomvéru. Bezpečnostný systém pre koncové body Huawei, ktorý využíva spoluprácu cloud-okraj-koncový bod, dosahuje 100 % detekciu útokov ransomvéru a obnovu súborov z ransomvéru jedným kliknutím. Tento systém je v súčasnosti obzvlášť dôležitý, pretože počet útokov ransomvéru na celom svete sa v roku 2023 medziročne zvýšil o 37 % a hrozby zo strany ransomvéru naďalej rastú.

Úplne nové riešenie Huawei HiSec SASE – riešenie zabezpečenia siete pobočiek s bezkonkurenčnou komplexnosťou, efektívnosťou a bezpečnosťou – je použiteľné v širokej škále scenárov, ako je vzdialená kancelária, sieťové prepojenie viacerých pobočiek a ochrana zabezpečenia koncových bodov, a je ideálne na zaistenie digitálnej inteligentnej transformácie odvetví, ako je štátna správa, financie a veľké podniky.

Ďalšie riešenia Huawei pre zabezpečenie siete nájdete na adrese: https://e.huawei.com/en/solutions/enterprise-network/security.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2350274/Huawei_Leon_Wang.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring