OTS: MWC 2024 | Huawei a Tolly Group vydali správu ...

TASR, 29. februára 2024 11:07

OTS: MWC 2024 | Huawei a Tolly Group vydali správu o teste riešenia sietí autonómneho riadenia dátových centier

Posilnenie nepretržitej priemyselnej modernizácie

Barcelona 29. februára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Na karnevale Huawei IP Club, ktorý sa konal počas veľtrhu MWC Barcelona 2024, predstavili spoločnosti Huawei a Tolly Group testovaciu správu pre riešenie siete autonómneho riadenia dátových centier úrovne 4 (L4). Správa odhaľuje, že riešenie spoločnosti Huawei získalo pôsobivé celkové skóre 4,02 (z 5,0) a je jediným riešením v odvetví, ktoré hodnotí spoločnosť Tolly na implementáciu autonómneho riadenia dátových centier L4.

Podľa hodnotení spoločnosti Tolly založených na systéme indexu siete autonómneho riadenia dátových centier vykazuje riešenie Huawei CloudFabric výnimočný výkon v oblasti efektívnosti a presnosti nasadenia, použiteľnosti, udržiavateľnosti, spoľahlivosti a optimalizácie výkonu siete.

Arthur Wang, prezident spoločnosti Data Center Network Domain v spoločnosti Huawei Data Communication Product Line, pripisuje vývoj riešenia siete autonómneho riadenia dátových centier Huawei z úrovne L3,5 na L4 hlbokému pochopeniu problémov zákazníkov a scenárov služieb zo strany spoločnosti v rôznych odvetviach, ako sú financie, štátna správa a výroba, ako aj spoločným inovačným projektom s poprednými zákazníkmi. Zdôrazňuje pevný záväzok spoločnosti Huawei spolupracovať so zákazníkmi a priemyselnými partnermi na rozvoji sietí dátových centier do éry vysoko autonómneho riadenia.

Kevin Tolly, zakladateľ a generálny riaditeľ skupiny Tolly Group, ocenil riešenie Huawei CloudFabric 3.0 so superkonektivitou za zavedenie funkcie sieťovej digitálnej mapy do sietí dátových centier. Táto inovácia ponúka významné výhody z hľadiska zjednotenej organizácie, simulácie a overovania, ako aj integrovanej aplikačnej a sieťovej prevádzky a údržby pre multicloudové heterogénne siete. Okrem toho rozširuje možnosti inteligentnej prevádzky a údržby z univerzálnych počítačových sietí na počítačové siete s viacerými architektúrami, ktoré zahŕňajú inteligentnú aj univerzálnu výpočtovú techniku.

Správa o teste nielen podčiarkuje inováciu a vedúce postavenie spoločnosti Huawei v oblasti sietí autonómneho riadenia dátových centier, ale poskytuje aj jasnú trajektóriu vývoja pre podniky, ktoré sa púšťajú do inteligentnej digitálnej transformácie. Pri pohľade do budúcnosti bude spoločnosť Huawei naďalej spolupracovať s priemyselnými partnermi na podpore rozsiahleho prijatia technológií siete autonómneho riadenia dátových centier L4. Cieľom tohto spoločného úsilia je urýchliť siete dátových centier smerom k ére autonómneho riadenia, ktorá sa vyznačuje agilnými obchodnými operáciami, bezkonkurenčnou používateľskou skúsenosťou a zefektívnením prevádzky a údržby.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2349856/image.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring