OTS: MWC 2024: HUAWEI Mobile Services podpisuje ...

TASR, 29. februára 2024 11:35

OTS: MWC 2024: HUAWEI Mobile Services podpisuje memorandum o porozumení s AVOW a Turismo Andalucía na posilnenie kontaktov

Barcelona 29. februára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - V pondelok 26. februára 2024 podpísala spoločnosť HUAWEI Mobile Services (HMS) memorandum o porozumení s Radou pre cestovný ruch, kultúru a šport andalúzskej vlády (Turismo Andalucía) a spoločnosťou AVOW, so zámerom presadzovať spoločné ciele a využiť obchodné príležitosti.

Ning Shenglan, prezident oddelenia Huawei Consumer Cloud Service Global Ecosystem Development & Sales Dept, a Shan Xuefeng, výkonný riaditeľ oddelenia Huawei Consumer Cloud Service Europe Ecosystem Development & Sales Dept, zastupovali spoločnosť Huawei na slávnostnom podpise.

Pripojili sa k nim Adrian Gomez, riaditeľ pre inovácie Rady pre cestovný ruch, kultúru a šport andalúzskej vlády (Turismo Andalucía), Robert Wildner, generálny riaditeľ spoločnosti AVOW, poprednej agentúry pre marketing rastu aplikácií, a ďalší riadiaci pracovníci z oboch organizácií.

Cieľom memoranda o porozumení je podporiť dlhodobú spoluprácu medzi HUAWEI Mobile Services a Turismo Andalucía pri propagácii Andalúzie ako poprednej európskej destinácie pre čínskych turistov prostredníctvom strategickej spolupráce vrátane spoločných marketingových aktivít.

Turismo Andalucía prispeje prostredníctvom priamych kampaní, podujatí a partnerstiev s tretími stranami. Medzitým Petal Ads zabezpečí zdroje, vrátane platformy Petal Ads, širšej marketingovej spolupráce, technologickej podpory v Číne a Európe a projektových riešení na mieru.

„Spojenie s rozsiahlou mobilnou reklamnou platformou je pre nás kľúčové, aby sme lepšie porozumeli čínskym zákazníkom a strategicky s nimi komunikovali," uviedol Adrian Gomez, riaditeľ pre inovácie Turismo Andalucía.

Memorandum o porozumení upevňuje záväzok medzi HUAWEI Mobile Services a AVOW. Ich partnerstvo bude využívať platformy, ako je platforma Petal Ads a ďalšie kanály v rámci ekosystému Huawei v rámci dostupných území.

Robert Wildner, generálny riaditeľ spoločnosti AVOW, povedal: „Tento slávnostný úkon preukazuje náš záväzok voči spoločnosti Huawei pri hľadaní nespočetných príležitostí na inovácie a rast. Pri pohľade do budúcnosti nás povzbudzuje perspektíva rozvoja špičkových stratégií spoločného marketingu, ktoré v nadchádzajúcich rokoch posunú našu spoluprácu do nových výšin."

„Naše posilnené kontakty s oboma organizáciami symbolizujú zlúčenie našich jedinečných odborných znalostí a položenie základov pre iniciatívy, ktoré budú formovať budúcnosť," povedal Ning Shenglan, prezident Consumer Cloud Service Global Ecosystem Development and Sales Department.

Spoločnosť Huawei sa snaží rozvíjať spravodlivý a otvorený ekosystém a spolupracuje so špičkovými spoločnosťami na vývoji aplikácií s cieľom vyvinúť tie najlepšie a najinovatívnejšie aplikácie pre spotrebiteľov na celom svete. S viac ako 50 tisíc hrami a používateľskou základňou viac ako 230 miliónov hráčov bude AppGallery naďalej vydávať vysokokvalitné aplikácie, ktoré používateľom na celom svete prinesú nové zážitky a zasluhujú si titul najlepšieho alternatívneho obchodu s aplikáciami.

MWC Barcelona 2024 sa koná od 26. februára do 29. februára. V rámci svojho návratu na MWC 2024 HUAWEI Mobile Services predvádza inovatívne riešenia a produkty pre vývojárov a partnerov spolu s najnovšou ponukou hardvéru. Spoločnosť Huawei sa zároveň snaží poskytnúť spotrebiteľom neobmedzený výber pre bezproblémový zážitok vo všetkých scenároch. Prezentácie na podujatí zdôrazňujú, ako spoločnosť HMS pomáha partnerom v raste zameranom na budúcnosť, oslovuje globálne publikum, maximalizuje speňaženie a expanduje na čínsky trh – čím opätovne potvrdzuje svoje odhodlanie budovať ekosystém pripravený na budúcnosť.

Spoločnosť Huawei tiež spolupracuje s viac ako 18 výrobcami automobilov na vývoji popredných svetových služieb inštalovaných v automobiloch ako súčasti ekosystému HMS. Partnerstvo, ktoré bolo prvýkrát celosvetovo predstavené na MWC 2024, prepája ekosystém HMS, aplikácie a služby s cieľom vytvoriť inteligentný zážitok a navigačný systém vo vozidle.

O ekosystéme HUAWEI Mobile Services

HUAWEI Mobile Services je súčasťou skupiny Huawei Consumer Business Group, ktorej cieľom je poskytovať používateľom na celom svete kompletný mobilný zážitok. Medzi jeho služby patrí Mobile Cloud, AppGallery, Video, Themes, Screen Magazine a ďalšie. K júnu 2023 má HUAWEI Mobile Services pokrytie 580 miliónov používateľov vo viac ako 170 krajinách a regiónoch, čo umožňuje inteligentný život pre každého používateľa zariadenia Huawei.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2348560/HUAWEI_Mobile_Services_booth_at_MWC.jpg

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2348588/MOU_Turismo_Andalucia.jpg

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2348586/MOU_AVOW.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring