OTS: MWC2024: Huawei uvádza na trh inteligentné ...

TASR, 4. marca 2024 9:31

OTS: MWC2024: Huawei uvádza na trh inteligentné mestské riešenia novej generácie na urýchlenie mestskej inteligencie

Barcelona 4. marca (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Na podujatí za okrúhlym stolom na tému „Budovanie inteligentných dvojčiat mesta na urýchlenie mestskej inteligencie" v rámci MWC 2024 predstavila spoločnosť Huawei svoje inteligentné mestské riešenia novej generácie. Odborníci na verejnú správu z Ázie a Tichomoria, Latinskej Ameriky, Afriky a Číny sa zišli, aby diskutovali o horúcich témach inteligentných miest s cieľom uľahčiť digitalizáciu správy a urýchliť inteligenciu v mestách.

Inteligentná výstavba miest rýchlo napreduje a rastúca komplikovanosť mestského manažmentu si vyžaduje inovatívne architektúry a technológie na podporu prebiehajúcej modernizácie digitalizácie miest. City Intelligent Twins predstavuje digitálnu mestskú technickú architektúru novej generácie orientovanú na budúcnosť. Táto architektúra založená na technológiách, ako je snímanie internetu vecí, vysokorýchlostné pripojenie, cloudová technológia, veľké dáta a základné modely AI, pomáha vybudovať integrovaný inteligentný systém so synergiou cloud-sieť-okraj-zariadenie, integrovať údaje zo všetkých oblastí na mestskú správu, zabezpečiť nepretržitú prevádzku, umožniť hladký chod a autonómnu optimalizáciu mesta a v konečnom dôsledku urobiť mesto inteligentnejším.

Zhou Hongquan, prevádzkový riaditeľ obchodného útvaru Huawei Government Public Services Digitalization, povedal: „Inovatívna architektúra City Intelligent Twins je najnovším úspechom spoločnosti Huawei v oblasti základných inteligentných technológií a aplikácií pre mestá. Pomáha vedeniu miest optimalizovať prevádzkovú efektívnosť mesta, zlepšuje kvalitu života obyvateľov a poskytuje silnú podporu pre udržateľný rozvoj inteligentných miest."

Na základe architektúry City Intelligent Twins Huawei spolupracuje s globálnymi partnermi na budovaní nových digitálnych infraštruktúr zameraných na dosiahnutie efektívnej správy mesta a urýchlenie mestskej inteligencie. V praxi spoločnosť Huawei úspešne zlepšila efektívnosť spolupráce oddelení mestskej správy o 40 % a efektívnosť riešenia incidentov verejnej mienky o 30 %.

Počas konferencie predstavila spoločnosť Huawei pokročilé riešenia, ako je inteligentné mesto IOC, riadiace služby a základné mestské modely, ktoré sa snažia zlepšiť správu mesta. IOC integruje funkcie vnímania mesta, riadenia prevádzky, kolaboratívneho velenia a analýzy rozhodovania a je samotným „centrom" riadenia prevádzky mesta. Riešenie riadiacich služieb využíva asistenta AI na poskytovanie príjemných a inteligentných skúseností so službami riadenia. Základné mestské modely sa aplikujú na prevádzku, riadenie, velenie a služby mesta s cieľom zlepšiť kvalitu a zároveň zvýšiť efektívnosť a budovať základ pre mestskú inteligenciu.

V budúcnosti bude obchodný útvar Government Public Services Digitalization pokračovať v spolupráci s globálnymi partnermi a využívať pokročilé IKT, ako aj otvorenú a konvergovanú architektúru City Intelligent Twins, aby prispel k budovaniu inteligentných miest, čo mestám umožní vnímať, myslieť a vyvíjať sa.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring