OTS: MWC2024: Spoločnosť Huawei vydáva riešenie ...

TASR, 29. februára 2024 10:03

OTS: MWC2024: Spoločnosť Huawei vydáva riešenie Intelligent Factory, ktoré vytvára lepšiu, ekologickejšiu a inteligentnejšiu budúcnosť

Barcelona 29. februára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Na veľtrhu MWC 2024 spoločnosť Huawei predstavila riešenie Intelligent Factory Solution, ktoré bolo súčasťou výrobnej a veľkej podnikovej sekcie spoločnosti Huawei na tému „Ponorte sa do odvetví a vytvorte lepšiu, ekologickejšiu a inteligentnejšiu budúcnosť". Na zasadnutí sa zišli vedúci predstavitelia a odborníci z odvetvia, aby sa podelili o najnovšie riešenia a osvedčené postupy v oblasti výskumu a vývoja výrobkov, výroby a riadenia prevádzky a zároveň podporili spoluprácu.

Liu Chao, generálny riaditeľ divízie výroby a veľkých podnikov spoločnosti Huawei, povedal: „Integrácia digitálnych technológií a reálnej ekonomiky napreduje. Spoločnosť Huawei bude naďalej využívať technologické inovácie a priemyselné know-how na poskytovanie inteligentných produktov a riešení, ktoré pokrývajú celý hodnotový reťazec výrobných podnikov. Budeme tiež spolupracovať s partnermi, aby sme lepšie slúžili koncovým zákazníkom." Liu ďalej vysvetlil, že cieľom spoločnosti Huawei je pomôcť podnikom modernizovať infraštruktúru IKT s cieľom urýchliť výskum a vývoj produktov a inovácie, zvýšiť efektívnosť výroby a zároveň znížiť náklady a zabezpečiť zefektívnenie a udržateľnosť podnikových činností.

Wang Zhiya, prevádzkový riaditeľ divízie výroby a veľkých podnikov spoločnosti Huawei, bol hostiteľom predstavenia riešenia Intelligent Factory Solution. Toto riešenie využíva technologickú architektúru „jeden cloud, jedna sieť a jedna platforma", ktorá zefektívňuje tok technických údajov, tok obchodných informácií a tok výrobných procesov.

Konkrétne „jedna sieť" integruje IP, priemyselnú pasívnu optickú sieť (PON) a 5G, čo umožňuje bezproblémové pripojenie mnohých zariadení vo veľkom meradle vo viacerých scenároch. Okrem toho „jedna sieť" zvyšuje aj účinnosť zberu údajov na špičkovú hodnotu 1 milión dátových bodov za sekundu.

Okrem toho Huawei Cloud poskytuje údaje a aplikácie, ako aj ďalšie služby na podporu inteligentných aplikácií, ako je pokročilé plánovanie výroby a digitálne dvojčatá. To môže výrobcom pomôcť skrátiť cyklus od objednávky po dodávku a zároveň zlepšiť celkovú efektívnosť zariadenia.

Pokiaľ ide o modernizáciu podnikovej infraštruktúry IKT, Tamás Szabó, riaditeľ dátového centra v spoločnosti BorsodChem, sa podelil o svoje skúsenosti s budovaním ekologických dátových centier.

Pokiaľ ide o inteligentné podnikové aplikácie, Lili Yin, generálna riaditeľka spoločnosti Quicktron Robotics pre Európu, predstavila riešenie Smart Logistics Operations System Solution, vytvorené spoločne so spoločnosťou Huawei. Yin sa tiež podelil o projekt rýchleho skladu AMR poháňaného technológiou AirEngine Wi-Fi 6 od spoločnosti Huawei.

Spoločnosť Huawei verí, že vďaka neustálej interakcii, výmene a spolupráci bude digitalizácia a inteligencia podnikov napredovať, čo povedie k väčšiemu rastu a lepšej budúcnosti tohto odvetvia.

Viac informácií nájdete na: https://e.huawei.com/en/industries/manufacturing

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2350029/image.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring