OTS: Na konferencii OSN o zmene klímy poodhalí spoločnosť ...

TASR, 22. novembra 2023 10:05

OTS: Na konferencii OSN o zmene klímy poodhalí spoločnosť ACI svoje snaženie v oblasti udržateľnosti

Farmington hills 22. novembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Americký inštitút pre betóny (American Concrete Institute – ACI) spolu s NEU: Centrom excelentnosti ACI pre uhlíkovo neutrálny betón (NEU) vydajú na konferencii COP28, ktorá sa bude konať 30. novembra – 12. decembra 2023 v Dubaji, Spojené arabské emiráty, kľúčové vyhlásenie o udržateľnosti. Oznámenie bude súčasťou spoločného podujatia s Globálnou asociáciou pre cement a betón (Global Cement and Concrete Association – GCCA), ktoré sa bude konať v stredu 6. decembra od 11:45 do 12:45 miestneho času v pavilóne GCCA.

Tony Nanni, prezident Amerického inštitútu pre betóny, a Dean Frank, výkonný riaditeľ NEU, budú hovoriť o témach udržateľnosti týkajúcich sa zastavaného územia a predstavia nový prostriedok, ktorý bude čoskoro k dispozícii pre odvetvie betónových konštrukcií. Účastníci konferencie COP28 sa môžu zastaviť v pavilóne GCCA, kde sa budú konať prezentácie.

„Udržateľnosť je v popredí mnohých priemyselných odvetví, ale komunita betónových konštrukcií má pozoruhodnú, výnimočnú príležitosť zásadne zmeniť spôsob, akým sa budujú civilizácie," povedal prezident ACI Nanni. „ACI a NEU majú jedinečnú pozíciu na riešenie týchto iniciatív a tešíme sa na zdieľanie našich poznatkov a spoluprácu s organizáciami, ktoré majú rovnaký záujem."

Konferencia zmluvných strán dohovoru, inak známa ako COP, je iniciatívou Rámcového dohovoru Organizácie Spojených národov o zmene klímy (UNFCCC) a zvoláva svoje 28. zasadnutie na konferencii COP28 v Dubaji. COP už takmer tri desaťročia každoročne zvoláva členské krajiny s cieľom upriamiť pozornosť sveta na zmenu klímy, kvantifikovať zmeny a určiť programy a povinnosti na spomalenie rastu globálnych teplôt.

Asociácia GCCA, ktorá bola založená v roku 2018, si kladie za cieľ zabezpečiť, aby bol betón uznávaný ako udržateľný stavebný materiál pre súčasné potreby, a zaväzuje sa popri využívaní betónu budovať svetlú, odolnú a udržateľnú budúcnosť. GCCA je tiež medzinárodným partnerom ACI, keďže organizácie spolupracujú na vývoji a šírení informácií o betóne, betónových konštrukciách a najmä o trvalej udržateľnosti betónu.

Viac informácií o iniciatívach ACI a účasti na COP28 nájdete na stránke concrete.org.

Ďalšie informácie získate na adrese:

José Carrasco

Marketing

p +1.248.848.3160

American Concrete Institute | Always advancing

concrete.org

Neustále napredujeme - Americký inštitút pre betóny je vedúcou svetovou autoritou v oblasti vývoja, šírenia a prijímania noriem založených na konsenze, technických zdrojov a vzdelávacích, školiacich a certifikačných programov. Spoločnosť ACI, založená v roku 1904, má sídlo vo Farmington Hills, Michigan, USA, s regionálnou kanceláriou v Dubaji v Spojených arabských emirátoch a centrami informačných zdrojov v južnej Kalifornii, Chicagu/Stredozápade a Strednom Atlantiku.

Ďalšie informácie nájdete na stránke concrete.org.

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/811159/American_Concrete_Institute_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring