OTS: Na podujatí „Portals to Beyond" v Južnej Afrike ...

TASR, 25. septembra 2023 10:14

OTS: Na podujatí „Portals to Beyond" v Južnej Afrike spoločnosť Hisense predstavuje inovatívny Mini-LED ULED televízor U8

Johannesburg 25. septembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Hisense, globálna spoločnosť pôsobiaca v oblasti spotrebnej elektroniky a spotrebičov, oslávila uvedenie svojho inovatívneho Mini-LED ULED televízora U8 sériou pútavých zážitkov pre deti v Južnej Afrike.

Podujatie s názvom „Portals to Beyond" využíva televízory U8, ktoré slúžia ako zrkadlo zachytávajúce a ukazujúce momenty krásneho života. Zážitkové podujatia prinesú deťom nevšedné zážitky z oblasti ochrany životného prostredia, dobrodružstiev v prírode a umeleckej galérie, zároveň im rozšíria obzory a ukážu pohlcujúci obraz U8. Televízor sľubuje, že vezme ľudí „za hranice výnimočnosti", zachytí a ukáže šport, umenie a prírodu a poskytne pritom vynikajúci audiovizuálny zážitok. Technológia Mini-LED PRO ponúka používateľom obraz s jasom až 1 500 nitov, ktorý je výrazne jasnejší a detailnejší ako predtým. Vďaka funkcii Quantum Dot Color, ktorá generuje svetlo s neuveriteľne presnými vlnovými dĺžkami, bude televízor schopný zachytiť a zobraziť viac ako miliardu rôznych farebných odtieňov.

Okrem uvažovania zameraného na scenáre, ktoré je hnacou silou inovácií spoločnosti Hisense, sa spoločnosť snaží ísť ešte ďalej a popri technologickom pokroku myslieť aj na životné prostredie. Spoločnosť Hisense, pri príležitosti uvedenia televízora na trh, darovala 10 000 stromov neziskovej organizácii OneTreePlanted, ktorá ich vysadí tam, kde sú najviac potrebné. Tento záväzok voči prírode je zrejmý aj na firemnej výstave „Portals to Beyond" a v celej obchodnej činnosti spoločnosti Hisense.

Hisense trvá na dodržiavaní princípov šetrenia energie a ochrany životného prostredia, aby poskytovala produkty šetrné k životnému prostrediu. Spoločnosť sa tiež zameriava na zlepšovanie ekologickej stopy svojich tovární, a to zvyšovaním výroby solárnej energie v závodoch, ktoré prevádzkuje. Spoločnosť predpokladá, že celkový inštalovaný výkon dosiahne do konca roka 2023 60 MW a ročná kapacita výroby energie dosiahne 53 miliónov kWh. Podiel výroby solárnej energie na celkovej spotrebe elektrickej energie spoločnosti Hisense je v súčasnosti viac ako 10 %.

Ste pripravení na mimoriadnu cestu s Hisense? Pridajte sa k nám v nákupnom centre Mall of Africa od 22. do 25. septembra pre „Portals to Beyond".

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2218557/1.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2218633/7eb3188d203290ff446885999b274df.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring