OTS: Nadácia Walmart Foundation venuje 1 milión dolárov ...

TASR, 27. novembra 2023 9:35

OTS: Nadácia Walmart Foundation venuje 1 milión dolárov na podporu humanitárnej pomoci v Gaze

Vyhlásenie Donny Morrisovej, riaditeľky oddelenia ľudských zdrojov, Walmart

Bentonville 27. novembra (TASR/OTS) – (BUSINESS WIRE) – Spoločnosť Walmart, Inc. a Nadácia Walmart Foundation naďalej hľadajú cesty, ako podporiť ľudí zasiahnutých ničivým násilím v Izraeli a Gaze, ktoré sa rozpútalo uplynulý mesiac po teroristických útokoch Hamasu. Po prerušení bojov venuje nadácia Walmart 1 milión USD na podporu neziskovej organizácie Direct Relief, ktorá bude podľa aktuálnych podmienok pomáhať poskytovať núdzovú lekársku pomoc civilistom v Gaze.

Táto dotácia nadväzuje na investíciu 1 milióna dolárov nadácie Walmart do činnosti záchrannej služby Magen David Adom v Izraeli.

Hlboko súcítime s našimi spolupracovníkmi, zákazníkmi a členmi, ktorí boli osobne zasiahnutí, ako aj so všetkými, ktorí trpia v dôsledku tejto situácie. Poďme sa spoločne sústrediť na vyjadrovanie súcitu a láskavosti jeden voči druhému. V spoločnostiach Walmart a Sam‘s Club pracujeme na tom, aby každý cítil, že niekam patrí.

O spoločnosti Walmart

Spoločnosť Walmart Inc. (NYSE: WMT) je multikanálový maloobchodný predajca, ktorý je zameraný na ľudí a podporovaný technológiami, pričom pomáha ľuďom šetriť peniaze a žiť lepšie – kedykoľvek a kdekoľvek – v predajniach, online a prostredníctvom mobilných zariadení. Každý týždeň približne 240 miliónov zákazníkov a členov navštívi viac ako 10 500 obchodov a početné webové stránky elektronického obchodu v 19 krajinách. Spoločnosť Walmart zamestnáva približne 2,1 milióna zamestnancov na celom svete, pričom jej tržby vo fiškálnom roku 2023 dosiahli 611 miliárd USD. Walmart si udržiava pozíciu lídra v oblasti udržateľnosti, firemnej filantropie a pracovných príležitostí. Ďalšie informácie o spoločnosti Walmart nájdete na stránke corporate.walmart.com, sociálnych sieťach Facebook facebook.com/walmart, X (predtým Twitter) twitter.com/walmart a LinkedIn linkedin.com/company/walmart/.

O filantropii spoločnosti Walmart

Walmart.org prezentuje filantropické snahy spoločnosti Walmart a nadácie Walmart Foundation. So zameraním na oblasti, v ktorých spoločnosť vyniká, sa Walmart.org snaží riešiť kľúčové sociálne a environmentálne problémy a spolupracovať s ostatnými na realizovaní dlhodobej systémovej zmeny. Walmart má predajne v 19 krajinách, zamestnáva viac ako 2 milióny spolupracovníkov a obchoduje s tisíckami dodávateľov, ktorí ďalej zamestnávajú milióny ľudí. Walmart.org pomáha ľuďom žiť lepšie tým, že podporuje programy na urýchlenie kariérneho postupu pre pracovníkov v prvej línii kontaktu so zákazníkmi, podporuje rovnosť, rieši hlad, buduje inkluzívne ekonomické príležitosti pre ľudí v dodávateľských reťazcoch, chráni a obnovuje prírodu, znižuje emisie a odpad a buduje silné komunity v miestach, kde pôsobí. Viac informácií nájdete na www.walmart.org alebo na sociálnej sieti X (predtým Twitter) @Walmartorg.

Originál tohto textu je oficiálna, záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom

Kontakty

Ak máte záujem o viac informácií, kontaktujte: Walmart Media Relations (https://corporate.walmart.com/news/contact-media-relations)

Zdroj: Walmart Inc.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring