OTS: Najkrajšie vianočné sviatky budú na Liptove

TASR, 18. decembra 2013 11:54

Foto: Bešeňová

Bešeňová 18. decembra (TASR-OTS) - Ideálne miesto pre zimnú dovolenku je v Bešeňovej. Najlepší relax po lyžovačke, romantické prostredie, ubytovanie aj reštaurácie a k tomu ešte ľudová hudba s vianočnými koledami priamo pri bazénoch. Nezabudnuteľné Vianoce v GINO PARADISE Bešeňová.

Najkrajšie sviatky roka sa blížia. Stresu z vianočných nákupov sa každý ľahko zbaví v krásnom prostredí Liptova v Bešeňovej. Je to ideálne miesto pre zimnú dovolenku, blízko do lyžiarskych stredísk Jasná a Skipark Ružomberok. Každý lyžiar si užije nezabudnuteľný relax vo Wellness & Spa so saunami, tepidáriom, masážnymi sprchami a vodnými atrakciami. Kto by nemal dosť adrenalínu na svahu, môže si ho zvýšiť jazdou z 30 m vysokej toboganovej veže alebo sa vyblázniť v pravých morských vlnách. V Bešeňovej si môžete objednať ubytovanie v hoteloch, ochutnať špeciality v reštauráciách, či dať si občerstvenie v baroch.

Vianočnú atmosféru si budú môcť návštevníci GINO PARADISE Bešeňová vychutnať aj priamo z bazénov. Počas vianočného víkendu 28. a 29. decembra im bude spríjemňovať relax v bazénoch ľudová hudba Haluška s krásnymi vianočnými koledami. Vianočná pohoda a romantická atmosféra s padajúcimi snehovými vločkami v horúcich bazénoch, to je GINO PARADISE Bešeňová, pravá zimná dovolenka.

Foto: Bešeňová

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lk jk

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring