OTS: Najlacnejší skladací telefón na svete! Blackview HERO 10 ...

TASR, 20. mája 2024 10:47

OTS: Najlacnejší skladací telefón na svete! Blackview HERO 10 prichádza na celosvetový trh s duálnymi obrazovkami, 108 Mpx fotoaparátom a Android Dynamic Island!

Shenzhen 20. mája (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Blackview, priekopnícka technologická značka zameraná na inteligentné zariadenia, dnes ohlásila globálne uvedenie svojho prvého flip smartfónu Blackview HERO 10. V snahe o demokratizáciu drahých flip telefónov prichádza na trh ako najlacnejší skladací telefón na svete, ale s nekompromisnými funkciami, pričom kombinuje dizajn, výkon a odolnosť, na podporu nového skladacieho štýlu s dvoma obrazovkami.

Ostrá, ohromujúca, odolná skladacia obrazovka

Blackview HERO 10 sa môže pochváliť 6,9-palcovým 2,5 K AMOLED hlavným displejom s 1,07 miliardami farieb, ktorý je autorizovaný certifikáciou TÜV SÜD Low Blue Light. Je navrhnutý vo véčkovej forme a podporuje Split View pre efektívnejší a bezproblémový multitasking. Využitím UTG (ultratenkého skla) natiahnutého na špičkovom pánte v tvare kvapky, aby sa ľahko ohýbal a bol odolný, pričom dosahuje takmer nulový záhyb a zachováva si odolnosť aj po 250 000 otvoreniach.

Prvý 108 Mpx fotoaparát flip telefónu, ktorá zachytáva krásu Blackview HERO 10 má 108 Mpx hlavný fotoaparát Samsung a 8 Mpx ultraširokouhlý fotoaparát na zadnej strane a k tomu 32 Mpx selfie fotoaparát, to všetko vylepšené najnovšími algoritmami ArcSoft 9.0. Dokáže snímať v rôznych uhloch, rozvíja kreatívnejšie snímanie a umožňuje používateľom prezentovať svoju osobnosť aj bez statívov a bez použitia rúk.

Obrazovka Smart Cover slúži ako skratka k základným funkciám, ako aj hľadáčik pre ostrejšie selfie prostredníctvom 108 Mpx fotoaparátu.

Dizajn s nádychom elegancie

Telefón kladie dôraz na každý detail a je zabalený do vegánskej kože (Sakura Purple&Eclipse Black). Jeho elegantné telo sa perfektne hodí do dlane, vrecka aj jemných kabeliek.

Prvé zariadenie s dynamickým živým náhľadom

Okrem klasických funkcií je operačný systém DokeOS 4.0 vybavený dynamickým živým náhľadom, ktorý prináša viac zábavy pri každodennej interakcii s so zážitkom podobným Dynamic Island od iPhonu. Spoločnosť Blackview navyše sľubuje trojročné zásadné aktualizácie verzií systému Android.

Hodvábne hladký výkon

Produkt dosahuje rovnováhu medzi drahými sieťami 5G a bezproblémovým výkonom a poháňa ho 6 nm MediaTek Helio G99, vysokoúrovňovým 4G čipom s výkonom 5G. V kombinácii s až 36 GB (12 GB fyzické a 24 GB virtuálne) a 256 GB ROM dosahuje 442 746 bodov Antutu.

Navyše má batériu s kapacitou 4000 mAh spolu s rýchlym nabíjaním 45 W.

Cena a dostupnosť

Čoskoro sa začne predávať na AliExpresse so špeciálnou prednostnou zľavou len za 404 dolárov (pôvodne 858 dolárov) s darčekom W50 pre prvých 100 objednávok, v obmedzenom čase len od 20. mája do 7. júna 2024 PST!

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2415792/image.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring