OTS: Najnovšia technológia infračerveného nočného videnia ...

TASR, 31. januára 2024 9:35

OTS: Najnovšia technológia infračerveného nočného videnia spoločnosti Guide sensmart bola predstavená na výstave SHOT show v Spojených štátoch

Wuhan 31. januára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Významné podujatie v americkom poľovníckom sektore, SHOT show, sa skončilo 26. januára 2024. Výstava SHOT, ktorá je hlavnou prehliadkou medzinárodného poľovníckeho a streleckého priemyslu, prilákala profesionálnych predajcov a dychtivých účastníkov z celého sveta, aby sa zoznámili s najnovším vývojom v oblasti poľovníctva, najmodernejším vybavením a outdoorovými aktivitami.

Ako častý účastník výstavy SHOT spoločnosť Guide sensmart tento rok opäť rozšírila svoju ponuku produktov a predstavila nové aj tradičné produkty, ako napríklad multispektrálny termovízny monokulár série TL, digitálny ďalekohľad s denným a nočným videním série DR a termovízny ďalekohľad série TU. Každý produkt odráža najnovšie technológie a kreativitu a je navrhnutý tak, aby používateľom ponúkol výnimočný vizuálny zážitok.

Najnovší produkt spoločnosti Guide sensmart, termovízny ďalekohľad TU Gen2 LRF, získal vďaka svojim pôsobivým obrazovým schopnostiam veľký ohlas u širokého spektra divákov a outdoorových nadšencov. Je vybavený pokročilým 12 m infračerveným detektorom s vysokým rozlíšením a displejom AMOLED s vysokým rozlíšením 1440 × 1080 pixelov spolu s výkonným obrazovým algoritmom PureIR, ktorý poskytuje jasnejšie a detailnejšie vizuálne efekty. Dizajn výrobku bol starostlivo optimalizovaný s cieľom zlepšiť používateľský zážitok a výdrž batérie bola predĺžená na 12 hodín.

Okrem toho spoločnosť Guide sensmart predstaví svoje najnovšie vlajkové produkty na výstave JAGD & HUND 2024 v nemeckom Dortmunde od 30. januára do 4. februára 2024. Návštevníci sa môžu zastaviť v stánku D38 v hale 7, aby si prezreli nové outdoorové vybavenie a diskutovali o ňom.

O spoločnosti Guide sensmart

Spoločnosť Guide sensmart vyrába systematické infračervené termálne zobrazovacie produkty so sieťou marketingových služieb, ktorá pokrýva 70 krajín a regiónov po celom svete. Viac informácií nájdete na stránke https://www.guideir.com/.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2329701/Guide_sensmart_team_at_SHOT_show_2024.jpg

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2329702/1.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring